yeni
popüler
    sorular içinde ara
    yeni soru sor
    son sorular
    son cevaplar
    kategoriler
    • süslü
    • moda alışveriş
    • kuaför & güzellik merkezi
    • sağlık
    • spor
    • gönül işleri
    • aile arkadaş ilişkileri
    • cinsellik
    • eğitim & kariyer
    • seyahat
    • pet
    • sanat
    • bürokrasi
    • diğer
    • girdiler (18)
    • medya (1)

    18. saçlarım beyaz gri gibi bir renk. hem de 2017 ağustostan beri, öncesinde de sarıydı. yani yıpranmış durumda. bu nedenle oscarlarımı aşağıdaki ürünlere veriyorum:

    -herbal essences bambu şampuan ve krem

    saça verdiği yumuşaklık harika, kokusu mükemmel, sülfat yok, daha ne olsun? fiyatı da indirimli gayet alınabilir kıvamda

    -hindistan cevizi yağı

    yıpranmış saçlar için güzel bir bakım ürünü. ben the lifeco'nun organik olanını kullanıyorum. içine bepanthen, bemiks ve evigen ampüllerden de 1 er tane koyuyorum. memnunum.

    15 ocak 2021 16:52

    17. Saçlarım ince telli, kuru, duz-dalgali, elektriklenmeye ve kabarmaya inanılmaz müsait. Şampuan saç kremi saç yağı çok begendigimi bulamasam da iyi ki morfose milk therapy saç köpüğü almışım diyorum. Banyodan sonra nemini almış saça sürüyorum ve rahatca kurutabiliyorum. Elektriklenen o küçük saçlar o kadar aza indi ki çok mutluyum.

    15 ocak 2021 16:25

    16. benim için oscar goes to urban care durulanmayan saç bakım kremleri.

    argan&keratin, macadamia&keratin ve pure coconut&aloevera olmak üzere 3 versiyonunu denedim ve hepsinden de verim aldım. hatta aralarındaki tek fark kokuları diyebilirim. belirtmek gerekirse bence en güzel kokan macadamia&keratin olan.

    kuruttuktan sonra kabaran saçlara sahip biri olarak bu derece yatıştırma ve yumuşatmayı pahalı, profesyonel, silikon deposu ürünlerde bile bulamadım.

    ennn büyük artısı saçı böylesine yatıştırırken silikon içermiyor oluşu. çünkü silikonsuz ve gerçekten işe yarayan saç bakım ürünü bulmak gerçekten de zor. üstelik fiyatı da cep yakmıyor. en son macadamia&keratin olanı a101'den 18tl'ye almıştım. diğer kozmetik mağazalarında da en fazla 30tl'ye bulunabiliyor.

    küçücük bir miktarı bile yeterli olduğu için de oldukça bereketli. yani bana göre istenilen her şey tek bir üründe birleşmiş. helal olsun.

    6 ocak 2021 15:32


    15. Saç yağı almak için gittiğim bir hint marketinde çalışan ve çok güzel pasparlak upuzun saçları olan hintli kızlara, hangi yağları kullandıklarını sordum, zira Bollywood izleyenler bilir ki değişik yağlarla masaj yaparlar kızlar saçlarına ve gür parlak saçlarla salınırlar. Sağolsunlar tek tek inceleyip fotoğraftaki yağın en iyisi olduğunu söylediler. Ben böyle bir yağ daha görmedim, saçlarımı inanılmaz yaptı, tel tel ayrılan saçlarımın kabarıklığını aldı, buklelerimi belirginleştirdi, parlattı.. Yapış yapış olmayan çok da güzel bir dokusu var. Bu yağ türkiye’de bulunmayabilir ama buraya yazmamın sebebi içeriğindeki yağları alıp karıştırıp maske yapabilirsiniz. Duşta 5 dk beklettim ben. 100 ml.si £5 idi. Bunu geçenlerde saçlarımı boyarken boyanın içine de koydum, keskin boya kokusunu da bastırdı. Tekrar tekrar alacağım ve hatta hint şampuanlarına da geçiş yapacağım sanırım. Markası (gbkz: emami).

    Bir de geçenlerde aldığım (gbkz: redken) boyalı saçlar için bakım kremi. Beklettiğim Boyayı yıkadıktan sonra sertleşen ve ben bu saçları nasıl tarayacağım diye düşündüğüm saçlarıma şampuandan sonra sürdüm, yumuşacık yaptı. Bundan sonra başka krem kullanmam herhalde. 

    Edit: düzeltme.

    ilgili medya:
    1
    20 aralık 2020 10:59 20 aralık 2020 12:11

    14. kaçırmak istemediğim anket başlığı.

    bir numarada besleyici bakım kremim, daha önce kendi başlığını da açarak anlattığım:

    (bkz: olaplex bond smoother no:6 bağ yapılandırıcı bakım). bu yılın bana kazandırdığı en ama en muhteşem saç ürünü bu oldu. oscarım kesinlikle bu ürüne.

    ikincisini de eklemek istiyorum ki ondan da oldukça memnun kaldım. kendisi (bkz: moroccanoil) markasının saç bakım yağı. yıllarca (gbkz: nashi argan) kullanmış bir süslü olarak, artık onu bulamadığım için denedim ve birebir aynı etkiyi gözlemledim. tabii pahalı olması dışında bir sorun yok.

    2020 herkes için çok zor bir seneydi ve bitmesine çok seviniyorum. yeni yılda hepimizin sağlıktan parlayan, dökülmeyen, kolay şekle giren, pırıl pırıl saçları olsun temennisiyle herkese mutlu yıllar dilerim.

    19 aralık 2020 18:53

    13. Ogx bamboo şampuan: Favori şampuanım. Saç tellerimi daha kalın gösteriyor baya hacim veriyor. Ayrıca kokusuna aşığım ve yumuşacık yapıyor. (Ancak üretimden kalkmış yerini nasıl doldurucam bilmiyorum süslüler yastayım)

    John frieda hacim veren sprey: olmazsa olmazim oldu, verdiği hacim yoğunluk ef - sa - ne ! (En kısa zamanda sampuanini da denicem)

    Hint yağı: saçlarım sayesinde canlandı. Daha dolgun bir görünüm sağlıyor ancak düzenli kullanım önemli.

    19 aralık 2020 02:04

    12. Kıvırcık, boyalı, kuru, ince ve dökülmeye meyilli saçlarım var.

    Şampuan : syoss pure smooth, bioxcin siyah sarımsaklı şampuan, otacı gül sulu nemlendirici şampuan. Otacı ve bioxcini indirimde bulamazsam direkt syoss kullanıyorum. Indirimde birini alırsam syoss ile dönüşümlü kullanıyorum.

    Saç kremi : naturway sarımsaklı krem

    Elma sirkesi: çok uzun yıllardır kullanıyorum. Hiçbir maske ve krem parlaklık vermede bir elma sirkesi değil bence.

    Saç yağı : soğuk sıkım zeytinyağının içine bepanten, bemiks, evigen ampul ve biberiye yağı katıyorum. Dökülmeye çok etkisi oldu ve saçlarım güçlendi. Daha parlak ve sağlıklı görünüyor.

    Şekillendirici : marc antony curl krem ve davines curl building serum. Bu kategoride uygun fiyatlı bir bukle belirgenlestirici bulamamanın üzüntüsü içindeyim. Pahalılar ama denediğim başka hiçbir kremden bunlardaki gibi verim alamıyorum.

    18 aralık 2020 16:48


    11. Gratisin kendi markası Bee Beauty Biotin Keratin Saç Bakım Maskesini keşfettim. 300 ml boyu ile çok avantajlı. Denemek için almıştım çok memnun kaldım. Banyo sonrası saçlarımın ıslaklığını havlu ile alıp ceviz büyüklüğünde saç ortalarıma ve uçlarına uyguladım. Saçlarımı yumuşattı, kuru saçlara sahip olduğum için tararken zorlanıyordum (bakım kremi ve yağı uygulasamda) daha kolay tarama sağladı. Kokusu da ertesi güne kadar kalıcı. Ne kadar onarıcı olduğunu gözlemleyemedim fakat saçlarım daha sağlıklı görünüyor. Uygun fiyatıyla deneyebilirsiniz.

    18 aralık 2020 11:21

    10. Morfose Barcelino Saç Bakım Yağı içinde 15 çeşit yağ var ve saça yapışıp kalmıyor. kolay arınıyor, saç derisine de uygulanıyor. bayağı memnunum.

    yine morfose keratin saç serumu (siyah şık bir şişede olanı kime önerdiysem memnun kaldı. açmaktan, boyadan ölmüş saçları bile toparlıyor.

    18 aralık 2020 09:48

    9. saçımın ön tutamını açtırdım onun dışında rengi kestane. çene hizamdan biraz daha uzun, yer yer önceki açma işlemlerinden dolayı zayıflamış, yıpranmış kalın telli saçlara sahibim. saç tipim ise dalgalı kıvırcık arasında. 

    favori şampuanım: ogx keratin - düzleştirici şampuanı çok severek kullandım. çabuk yağlanan saçların seveceğini düşünmüyorum ama kuru saçlılar severek kullanacaktır. keratin bakımı yaptırdığım dönemde desteklemesi için kullandım. bu nedenle sülfatsız olması da bir artı benim için.

    favori  maskem: loreal absolut repair. kullandığım zaman yıpranmış saçlarıma çok iyi geldiğini anlamamıştım ama bırakınca eksikliğini hissettim. en kuru saçı bile uçuş uçuş yapan, yine ogx şampuan gibi kuru saçların seveceği bir ürün.

    favori tek kullanımlık maskelerim: bee beauty'nin tek kullanımlık maskeleri benim saçıma çok iyi geldi. tek kullanımlık dense de birkaç sefer kullanabildim. en iyi etikiyi gördüğüm ürün ise sephora - gece maskesi oldu. her çeşidi çok iyi bence.

    favori saç serumum: bu kategoride çok ürün denedim ama avon ve nashi'nin argan yağları en başarılarıydı bence. nashi fiyat - performans olarak geride kaldığı için avon'u almaya devam edeceğim. 

    favori durulanmayan saç kremim: loreal - saç güzelleştirici yağ her duştan sonra kullandığım bir krem oldu. ayrıca kullandığımda fönü daha kolay çekebildiğimi fark ettim.

    bunların dışında saçıma en iyi gelen uygulama keratin bakımı yaptırmak oldu. toparlanmasını oldukça kolaylaştırdı. böylece yanmaktan son anda kurtardığım saçlarla başladığım 2020'ye sağlıklı ve kırıklarından kurtulmuş bir şekilde veda ediyorum. (gizlinot: sürekli evde olmanın da etkisiyle swh)

    18 aralık 2020 04:07