5. Bu adam benim vakit ayirip izleyecegim birisi degil. En ufak aykiriliklarin pesine dusecek kadar umutsuzuz bu ulkeden ve beni deli ediyor. Her yerde bu adam cikiyor ve bu cok rahatsiz edici. Her konuda fikri var sanirim.
- süslü

cilt alt tonu: | warm |
saç rengi: | koyu kestane |
saç kalınlığı: | normal |
kepekli saç: | hayır |
4. Redpill videosunu izlemedim, izlesem belki ben de gıcık olur ve tetiklenirim ama yine de topyekün harcanması acımasızca sanki.
bu ülkede bir kültür haline gelmiş şark kurnazlığını, kamudaki ahlaksız insanları, torpilin norm haline gelmesini o kadar net anlatıyor ki. Bunun için kamudaki işinde de önüne taş koydular, davalar açıyorlar. En son özel üniversiteye geçeceğini söylüyordu üzerindeki baskıdan kurtulmak için. yani bedel de ödüyor bunları dile getirmek pahasına.
Sistemdeki hataları dile getirdiği ve muhalif olduğu için (direkt iktidara muhalif gözükmekten kaçınsa da) bedel ödeyen insanları bu kadar çabuk harcamamak gerek bence.
Yani ben iyi niyetine ve dürüstlüğüne inanıyorum. Ama ilgili video saçmalanmış bir video olabilir, onu bilemiyorum.

ten rengi: | koyu buğday tenli |
saç rengi: | açık kestane |
yaş: | 30 |
saç tipi: | yağlı |
3. Bu adam her şeyi bildiğini sanıyor ve ben buna gıcık oluyorum. Filtresiz, yalan dolansız, dürüst havası vermeye çalışıyor ama olmuyor ya, olduramıyorum. Kendini halk kahramanı gibi görüyor belli ki.
Başta akademideki torpilden, babişko asuman'dan falan bahsetti milletimiz hemen sahiplendi. Sonra saçma sapan konularda videoları önüme düştü ne alaka dedim, konu bulamayınca her şeyi denemeye başlamış ne tutarsa oradan devam etmeye karar vermiş gibi.

cilt tipi: | normal |
yaş: | 20 |
cilt alt tonu: | cool |
saç rengi: | koyu kestane |
saç kalınlığı: | ince telli |
2. Bana hiçbir zaman hitap etmemiş bir akademisyen birikimine sahip olmayan sahipse de bunu yansıtamayan bir karakter olduğunu düşünüyorum bu kanalın. Keza bir önceki entryde de süslü bahsetmiş ne kadar saçmalandığından.
Edit: işletme bölümü hocasıymış zaten ne alaka kadın erkek ilişkilerini irdelemek yani. Bi yerden akademiye kapak atınca her konuda sözünüz makul ve mantıklı olmuyor. Çöp.

saç rengi: | kestane |
yaş: | 27 |
göz rengi: | açık kahverengi |
saç tipi: | kuru |
1. Bu kanal sayesinde şunu anladım: Arkadaşlar, siz ne kadar sosyal medyadaki zihni bozuk insanlardan uzak durmaya çalışsanız, doğru düzgün içerikler tüketip, aklıselim insanları destekleseniz de, günün birinde akademiden bahsedilen bir kanalda cahil, agresif, kadın düşmanı, her lafının başına evrim koyarak kadın ötekileyen birilerinin kişisel fikirlerini izleyebilirsiniz. Kanalı abonelikten çıktım. Uyarı: Yorumlara şöyle bir göz attım ve önümüzdeki birkaç ay boyunca sokaktaki leş zihniyeti aklımdan çıkarmam. Var olan önyargılarımı ona katladığınız için de teşekkür ederim.(link: https://www.youtube.com/watch?v=qnk62uN12Ow&t=1639s&ab_channel=AkademikLink link)

saç şekli: | düz |
saç tipi: | yağlı |