74. bende hiçbir işe yaramayan üstelik göz yakan üründür.
- süslü
- pet
- sanat
- bürokrasi
- diğer
beesly, unemployedandfat ve 31 kişi daha bu ürünü kullanıyor.
outlander, ayshe ve 15 kişi daha bu ürünü almak istiyor.
içerik listesi
göz rengi: | yeşil |
yaş: | 28 |
saç kalınlığı: | normal |
kepekli saç: | hayır |
73. Son zamanlarda formulasyonunun değiştiğini düşünüyorum. Birkac yil once alip cok severek kullandigim ürün en son alisimda beni hayal kirikligina ugratti. Kokusu, kivami, etkisi herseyi degismis. Onceden guzel bir kokusu varken su an balik yagi gibi kokuyor. Maalesef çöp.
göz rengi: | koyu kahverengi |
yaş: | 35 |
saç rengi: | kızıl |
kepekli saç: | hayır |
72. ben bu yağları hiçbir beklentim olmadan aldım, çok düzensiz kullandım ama bence inanılmaz işe yarıyor. kaş yağı için tam olarak çok verim aldım istediğim kaşlara sahip oldum diyemem ama makyaj ve maskaranın yıprattığı kirpiklerimi kendine getirdi diyebilirim. kıvrık kirpik yapısına sahip olduğum için düz kirpik üzerindeki etkisi konusunda yorum yapamam ama bir süredir cansız, renksiz, seyrek ve cılız kirpiklerime lifting etkisi yaptı.
bir süre düzenli kullanıp ne kadar ileri gideceğiz görmek istiyorum. tek not: uyumadan sürün çünkü kirpiklerde yağ olması ne olursa olsun rahatsızlık veriyor bana mesela.
71. gönderilen iki şişede de aynı yağ olan, sadece fırçaların farklı olduğu ikili yağ bakım setidir.
ten rengi: | esmer |
göz rengi: | açık kahverengi |
saç şekli: | kıvırcık |
yaş: | 29 |
saç rengi: | koyu kestane |
kepekli saç: | hayır |
70. her ne kadar kaş ve kirpik yağı dese de kirpik için olanı kullandığınızda gerçekten ciddi bir şekilde kirpiklerinizi yakıyor, gözünüzü yakıyor. kaş için olan çok ideal ve gerçekten gürleştiriyor. ama kirpik yağı sıkıntılı.
69. ürünü çok çok düzenli kullanmamakla beraber kirpiklerimde etkisi gözle görülür kaşlar için aynı yorumu yapamayacağım. aplikatör sıkıntılı. fazla yağ atılmadığında gözlerde yanma etkisi kaçınılmaz.
ten rengi: | buğday tenli |
cilt tipi: | kuru |
yaş: | 30 |
cilt alt tonu: | warm |
68. buradaki güzel yorumlardan görerek almıştım fakat benim için büyük bir hayal kırıklığı oldu. 1-2 aydır kullanıyorum ancak hiçbir etkisini göremedim. aksine kirpiklerim daha da seyrelmiş gibi geliyor. yine de bitene kadar kullanacağım, belki de o sürede etkisini gösterir.
67. Sürdüm ve ertesi günü etkisini fark ettim diyenlere anlam veremiyorum. Ne gördünüz?
Bu ürünü belli bir süre kullanmak lazım ki etkisi görülebilsin. Geçeden haftadan beri kullanıyorum, öyle hemen gözle görülecek bir etkisye sahip falan değil. Zeytin yağı alıp kışınıza kirpiğinize sürdüğünüzde nasıl bir görünüm ortaya çıkıyorsa bunda da öyle oluyor. Benim amacım küsen kaşlarımı tekrar çıkartmak ve dökülen kirpiklerimi eski haline kavuşturmaktı. İnşallah işe yarar. Ürünler bittiğinde bu gönderimi de güncelleyeceğim.
60TL'ye watsons tan aldım.
alerjik cilt: | evet |
saç rengi: | koyu kestane |
yaş: | 35 |
göz rengi: | koyu kahverengi |
saç şekli: | düz |
saç tipi: | normal |
66. son zamanlarda aldığıma pişman olmadığım ürünlerden bir tanesi. gerçekten harika tesir etti. kaşlarımdaki boşluklar kapandı. kirpiklerim uzadı gürleşti. fiyatı da gayet uygundu.
göz rengi: | ela |
saç şekli: | kıvırcık |
saç tipi: | yağlı |
yaş: | 23 |
saç kalınlığı: | kalın telli |
kepekli saç: | evet |
65. kimi çok iyi geldi demiş ama bu ürün benim kaşlarımı döktü. İki akşam denemek için sürdüm üçüncü gün kaşlarım patır patır döküldü resmen elimde kaldılar korkup bıraktım o gün sürmeyi. Kirpiklerime denedim gözümü buğulandirdi, kaş yapayım derken göz de çıkarmayalim
göz rengi: | ela |
saç tipi: | kuru |