gönderilen iki şişede de aynı yağ olan, sadece fırçaların farklı olduğu ikili yağ bakım setidir.
14 eylül 20:30
14 eylül 20:55
her ne kadar kaş ve kirpik yağı dese de kirpik için olanı kullandığınızda gerçekten ciddi bir şekilde kirpiklerinizi yakıyor, gözünüzü yakıyor. kaş için olan çok ideal ve gerçekten gürleştiriyor. ama kirpik yağı sıkıntılı.
ürünü çok çok düzenli kullanmamakla beraber kirpiklerimde etkisi gözle görülür kaşlar için aynı yorumu yapamayacağım. aplikatör sıkıntılı. fazla yağ atılmadığında gözlerde yanma etkisi kaçınılmaz.
buradaki güzel yorumlardan görerek almıştım fakat benim için büyük bir hayal kırıklığı oldu. 1-2 aydır kullanıyorum ancak hiçbir etkisini göremedim. aksine kirpiklerim daha da seyrelmiş gibi geliyor. yine de bitene kadar kullanacağım, belki de o sürede etkisini gösterir.
Sürdüm ve ertesi günü etkisini fark ettim diyenlere anlam veremiyorum. Ne gördünüz?
Bu ürünü belli bir süre kullanmak lazım ki etkisi görülebilsin. Geçeden haftadan beri kullanıyorum, öyle hemen gözle görülecek bir etkisye sahip falan değil. Zeytin yağı alıp kışınıza kirpiğinize sürdüğünüzde nasıl bir görünüm ortaya çıkıyorsa bunda da öyle oluyor. Benim amacım küsen kaşlarımı tekrar çıkartmak ve dökülen kirpiklerimi eski haline kavuşturmaktı. İnşallah işe yarar. Ürünler bittiğinde bu gönderimi de güncelleyeceğim.
60TL'ye watsons tan aldım.
son zamanlarda aldığıma pişman olmadığım ürünlerden bir tanesi. gerçekten harika tesir etti. kaşlarımdaki boşluklar kapandı. kirpiklerim uzadı gürleşti. fiyatı da gayet uygundu.
kimi çok iyi geldi demiş ama bu ürün benim kaşlarımı döktü. İki akşam denemek için sürdüm üçüncü gün kaşlarım patır patır döküldü resmen elimde kaldılar korkup bıraktım o gün sürmeyi. Kirpiklerime denedim gözümü buğulandirdi, kaş yapayım derken göz de çıkarmayalim
Bendeki etkisi inanılmaz. Özellikle sağ kaşımda boşluklar vardı ve kaşlarım genel olarak seyrekti. Ürünü aldığım ilk haftada 2-3 kere uyguladım ve sonra unuttum açıkcası kullanmayı. Ve yine de kaşlarım inanılmaz doldu, yıllardır kullandığım kaş farlarını kullanmaz oldum resmen. Böyle bir etki beni ve çevremi hafif de korkuttu bu arada, ne bu diye sorgular olduk. Eğer kaş/kirpik konusunda değişiklik istiyorsanız bence alıp bi deneyin, hiçbir şey kaybetmezsiniz. Önce küçük bölgelerde kullanmayı denerseniz alerji/sivilce gibi problemler çıkartacak mı inceleme imkanınız olur.
Not: Bendeki etkisini göstermeyebilir tabii. Benim cilt özellikle kaş yağını fazla sevdi sonrasında süremedim zaten korkumdan.
yağ yağdır diye düşünüyorum. arifoğlu gerek paketleme gerek aplikatör olarak bence piyasadaki en ideal yağı üretmiş. ertesi gün hafif etkisini net farkediyorum fakat henüz düzenli kullanmaya başlamadım. kokusu beni rahatsız etmiyor. sadece sürüp yatması kötü hissettiriyor.
ben de ürünün yarısına geldim. kirpik için olanın maskara şeklinde olması iyi, kolay sürülüyor. yalnız benim gibi gözünüze kaçırmayı başarırsanız yakıyor ve uzun süre bulanık görmenize neden oluyor. Ancak kaş için olanının pek etkisini gördüm diyemem; ama kirpik için olanı ilk sürdüğümde bile belirgin derecede fark etti.