Uygun fiyatlı alınabilecek en güzel kalem rujlar. Ben şahsen dudak kalemi kullanmadan en pratik kalem rujlar ile makyajımı tazeliyorum. Özellikle dışarıda olduğumda. Hissiyatı kadifemsi, çok güzel. Favorim kalıcılık bakımından yine de maybelline superstay matte crayon ink fakat beaulis de bu konuda başarılı sayılır. Maybelline de favorim 20 numara iken bu seride favorim 321 first date. Interview rengini de çok hevesle aldım fakat açık tenli olmama rağmen bende soluk durdu. 321 çok güzel bir kiremit fakat aklınıza turunculuk gelmesin. Kizil+kahve+ birazcık da pembe. Herkese en çok yakışacak olan bu renk olacaktır diye düşünüyorum.
Merakıma yenik düşüp aldığım ruj. Interview rengini bulabilmek için üç dört gratis gezmiştim herhalde (gizlinot: O kadar merak etmiştim ki hemen almam gerekiyordu internetten alamazdım) Rengi gerçekten çok kurtarıcı olmasına rağmen benim için tam bir hayal kırıklığı oldu dudaklarımı inanılmaz kuruttu asla elim gitmiyor.
elimde 164 casual, 547 interview, 321 first date ve 244 shopping time renkleri olan; yapısı, kalıcılığı, fiyatı ve renkleriyle uzun süre başka ruj sürmememe neden olan ruj serisidir. renkleri o kadar güzel ki, resmen son 1 haftadır sadece 321 first date'i sürüyorum dudağıma. inanılmaz doğal bir gül kurusu rengi ve dudakları kurutmuyor. diğer renkleri de çok sevdim, ofiste, evde sürekli süresim geliyor. uzun zamandır keşfettiğim en iyi şey kesinlikle bu ruj serisi. 321'i yedekledim, herkese tavsiye ediyorum.
547- Interview rengini bayılarak kullanıyorum.İçerisinde kahvelik içeren,oldukça soğuk tonlu bir pembe.Her makyaja rahatlıkla uyum sağladığı için kurtarıcı bir ürün olduğunu düşünüyorum.Rujun yapısı ise kadife gibi ve sürümü çok rahat.Kalıcılık açısından büyük beklentileriniz yoksa memnun kalacağınızı düşünüyorum.
Casual rengini almaya gidip bulamadım ben de rastgele bir renk aldım. First date. Mükemmel bir renk casualdan daha çok sevdim. Çok da kalıcı. Tam bir fiyat performans ürünü. Alın aldırın
164 casual rengine sahip olduğum ruj. Yapısı kremsi, likit mat ruj gibi dudaklar bütünleşiyor bu yönden çok sevdim çünkü aklımda likit mat ruj almak vardı ama bunun ambalaj rengi çok hoşuma gitti. Gel gelelim ki beaulisin kronik sorunu ambalaj-çıkan renk uyumsuzluğu var. Ambalaj kırmızımsı kiremit rengindeyken çıkan renk koyu pembe kiremit.beğenmedim mi? Beğendim. Çok doğal bir renk oldu. Dudak rengime yakın olduğu için dudaklarımı dolgun gösterdi.genelde pembe tonları absürt durur, uymaz tenime ama bu bana giden bir pembe/koyu pembe ruj oldu.
3 kasım 2021 22:25
3 kasım 2021 22:27
Esmer tenli, belirgin bir dudak rengine sahip biriyseniz, nude tonlar genelde dudaklarınızı ölü gibi gösteriyorsa ve çok hafif renk versin dudağım daha sağlıklı görünsün diyorsanız 547-interview rengini tavsiye ederim. Eğer dudaklarınız çok kuruysa öncesinde mutlaka kuruluğu onarın çünkü tamamen mat yapıda bir ürün. İlk sürdüğünüzde gayet kaygan fakat kısa süre sonra tamamen sabitleniyor. Varlığını neredeyse hiç hissetmiyorsunuz ki rujlardan beni soğutan şey genelde ağırlık yapmaları oluyor ama dediğim gibi ne zaman sürsem varlığını bile unutuyorum. İndirimde stoklanası bir ürün benim için.
Casual rengi sırra kadem basmış olan ruj serisidir. Sitede stokta yok, dünden beri İstanbulda gezdiğim 7 gratisten de edinemedim. İstanbulda gören duyan ya da rastlayan süslü var ise özelden mesaj atabilir bana ters kalan bir yerde değil ise gidip almak için şansımı deneyebilirim belki. Bende interview ve meeting renkleri var ve her ikisini de sıfır beklenti ile almama rağmen aşk yaşamaktayım. Hem yapı hem renkler hem de kalıcılık beklenti üstü ve üstelik bütçe dostu.
hem uygun fiyat hem renk ve performans ben pahalıyım diyen tüm rujlara rakip olabilecek kadar iddialı. casual rengine bayılıyorum.
bende casual rengi vardı, yapısı cidden yumuşaçık tam mat duruyor ve asla kurutmuyor. maybelline inkileri denemedim o yüzden karşılaştıramam. her şey çok iyi hoştu da rengini hiç beğenmedim ben ya. çok kahve, elimden çıkardım ama başka renklerine bakarım.