yeni
popüler
    sorular içinde ara
    yeni soru sor
    son sorular
    son cevaplar
    kategoriler
    • süslü
    • moda alışveriş
    • kuaför & güzellik merkezi
    • sağlık
    • spor
    • gönül işleri
    • aile arkadaş ilişkileri
    • cinsellik
    • eğitim & kariyer
    • seyahat
    • pet
    • sanat
    • bürokrasi
    • diğer
    girdi yaz
    medya ekle
    • linki kopyala
    • şikayet et
    • girdiler (2)
    • medya (0)

    2. radika marka roll on kullanıyordum 1 yıldır. son zamanlarda yeterli gelmiyor gibi hissettiğimden bu ürünü denemek istedim.

    Şeyi fark ettim ama, kokusu baya kötü.

    Geçen gün sabah sürüp işe gittiğimde bir koku geliyordu burnuma, işyerimde yan masamda oturan müdürümden bildim. Kendi kendime bizim müdür de, babamın ordan burdan aldığı ve bir türlü almasına engel olamadığım o dandik kolonyalardan sıktı herhalde diye düşündüm.

    Bugün ise sürdükten sonra kol altıma burnumu yaklaştırdığımda söz konusu kokunun kaynağının bu roll-on olduğunu fark ettim. terledikçe akşama doğru daha da ağırlaşıyor kokusu. Ter kokusu gelmiyor direkt ama ağır bir koku geliyor.

    Bir daha almam.

    31 ocak 14:15 31 ocak 14:16

    1. tanım: nispeten temiz içerikli roll on.

    ürünü yaklaşık bir haftadır kullanıyorum. ter kokusunu önlemek konusunda benim için yeterli. ben kokusunu yoğun buldum. kötü bir koku değil ama güzel de değil ancak yoğun.

    fiyatından dolayı nispeten temiz içerikli ama daha ekonomik ürünlere yönelmeyi tercih ediyorum. bu nedenle indirimli olmadığı sürece bir daha almam

    9 eylül 2022 19:54