fazla dişi bir göz makyajı ama gloss kullanımına bayılıyorum
canım sıkıldıkça aynada yapıp eğlendiğim bi makyaj :)
kendimi daha özel hissetmek istediğim zamanlar gerçekten vakit ayırıp yaptığım makyaj. çok hoşuma gidiyor.
bana yakışmasını yıllardır istediğim tek makyaj. ama maalesef büyük göze gerçekten gitmiyor. keskin gözlere yakışıyor.
büyük gözlü insanların uzak durması gereken bana da hiç yakışmayan ama bayıldığım o makyaj
Çok dürüst bir şekilde sadece gözleri güzel olan insanlara yakışacak bir makyajdır, gözleri ön plana çıkarır ve yakışanda da efsane durur
o zamanların popüler makyajıymış gibime geliyo. ben pek beğenmiyorum.
Var boyle birsey. Bildigimiz smokey eye makyajidir aslinda onu ozel kilan Beren Saat'e cok yakismasi, canlandirdigi karakterle adeta ozdeslesmesi. Bihter'in yer yer makyajsiz birakilan yuzu ne kadar masum, duruysa ve onun cocuk yuzunu gosteriyorsa, bu goz makyaji da hirsli, sinir tanimaz, bencil yanina cok yakisiyordu.Dizi cekildigi donem universite doneminde biri olarak ne kiyafetler , ne de makyaji demodeydi hala da degil.Demode olan tek sey Bihterin nizamli masali saclaridir, o donem icin bile tuhaf kacardi.
evin icinde sabahin korunde girdigi gece klubu halleriyle de senaristler tarafindan halktan ayrilmak istendi , iyice ulasilmaz gosterilmek istendi aslinda bu aile, dogal olarak gercegi yansitmiyor.
Ha bir de Bihter, Beren Saat'ten cok daha guzeldir. Beren Saat'i cok guzel bir kadin olmasina ragmen ne yaparsa yapsin o donemdeki kadar begenemedim sonrasinda belki de Bu makyajin etkisi buyuktur.
ay çingen makyajı gibiydi ya beren saat gibi güzel bi kadına hiç gitmeyen türden yapıyorlardı.
gerçi dizinin çekildiği dönemden ne bekliyorsak.
göz kısmını özellikle beğendiğim makyaj. bana gitmiyor. üzgünüm.