bence harika bi look veriyor. yazın özellikle. güneş kremi + gloss + rimel süper üçlü
Havaların ısınmaya başlamasıyla fondöten yüzüme ağır gelmeye başladığı için bir haftadır bir maskara bir lipbalm şeklinde uyguladığım makyajımsı. Tam bir makyaj gibi göz doldurmuyor evet ama şimdi bakınca burnumdaki (siyah nokta değil de böyle çilek gibi minik minik) sorunlu bölge dışında yüzüm de gayet sorunsuzmuş. Böyle daha fresh göründüğünü ve beni de mutlu ettiğini söyleyebilirim. Ancak arada bi transparan pudrayla t bölgemi de geçmiyorum dersem yalan olur.
cildi sorunsuz olanlar için en rahat makyaj.
ben ergenliğe ayak bastığımdan beri sivilcelerle uğraşıyorum. yaş ilerledikçe buna siyah nokta ve gözenek eklendi ve ben fondötene bağımlı bir kadın oldum çıktım. bazen markete bile fondöten sürmeden gidemiyorum çünkü gözeneklerim bas bas bağırıyor. çok isterdim pürüzsüz bir cilde sahip olup hiçbir şey sürmeden her yere gidebilmeyi. bizimde kaderimiz buymuş napalım. :(
şu mat ruj furyası başladığından beridir elim pek gitmiyordu ama yavaş yavaş kendime glossların da yakıştığını farkettim. sanırım mat likit rujlardan kaynaklı, dudaklarım hiç olmadığı kadar kuru ve sorunlu oluşu sebebiyle biraz da zorunlu olarak bazı günler güneş koruma faktörlü hafif kapatıcılıkta bir ten ürünüyle yaptığım makyajdır.
Sürdüğüm bb iki saat içinde uçtuğundan çoğu zaman dolaylı olarak yaptığım şey.
Artı güneş kremiyle içinde bulunduğum durum. Çünkü okula asla makyajla gitmeyi başaramamam.
eve misafir geleceği zaman dinç ve biraz daha bakımlı olmak için yaptığımdır. tabi buna genetik mor gözaltlarımdan dolayı kapatıcı da eklenmektedir.
Buna bi fondöten bi kapatıcı lip gloss yerine bi ruj bi aydınlatıcı bi bronzer bi kontür kiti bi far bi eyeliner bi allık eklersek günlük makyajım olacaktır (!) alsldşfşşf
3 mayıs 2017 02:04
3 mayıs 2017 02:07
lip gloss yerine nemlendirici dersek ve göz altı kapatıcısı + allık eklersek günlük makyajım olacaktır.
gözlerim sadece maskara ile daha iyi görünmüyorlar. Sadece bunları sürüp çıkmak isterdim ama hiç makyaj yapmamış gibi hissederim, dolayısıyla da kendimi böyle görmek istemem. Makyajımda bol bol ürün kullanmayı seviyorum, bol bol derken abartarak sürmek değil, ürün çeşidinin fazla olması yani. Ama sadece maskara ve parlatıcı sürüp çıkanlara imrenmişimdir hep.