yeni
popüler
    sorular içinde ara
    yeni soru sor
    son sorular
    son cevaplar
    kategoriler
    • süslü
    • moda alışveriş
    • kuaför & güzellik merkezi
    • sağlık
    • spor
    • gönül işleri
    • aile arkadaş ilişkileri
    • cinsellik
    • eğitim & kariyer
    • seyahat
    • pet
    • sanat
    • bürokrasi
    • diğer

    içerik listesi

    henüz içerik eklenmemiş.

    2.2
    girdi yaz
    medya ekle
    değerlendir
    • linki kopyala
    • şikayet et
    • girdiler (5)
    • oylar (5)
    • medya (1)
    5

    1. İki yıl önce gratiste uygun fiyatlı parfüm bakarken dikkatimi çekti , kalıcılığından şüphe etsem de en küçük boyunu aldım ve o günden beri neredeyse her gün kullanıyorum(gizlinot: 2 küçük boy 2 en büyük 236 ml lik bitirdim). İnanılmaz güzel ve tatlı bir koku. Pudralı bir koku olduğu için bana bebek kokusunu anımsatıyor. Aynı zamanda kalıcılığı beklemediğim kadar yüksek. Son aylarda zam gelse de fiyat/performans bakımından hala iyi bir ürün gerek kalıcılık gerek boyut bakımından. 

    ilgili medya:
    1
    5 mayıs 2019 13:37

    2. Gratisin indiriminde denk gelip almıştım.Tabii ki yine tester yoktu. Açıp kokladığımda bath and body work kokularına benzettim. Aldığım günden beri aralıksız kullanıyorum. Herkese hitap edecek bir koku değil ama gerçekten hoş ve baymayan bir kokusu var. Uygun fiyatlı birşey arıyorsanız çekinmeden alın.çantanıza atıp çıkabilirsiniz fıs fıs fıs sbol keseden sıkınca hemen bitecek cinsten değil büyük şişesi hayli bereketli. 

    5 mayıs 2019 21:25

    3

    3. Gratisten çantama atarım diye küçük boyunu almıştım ama beklediğim gibi olmadı

    Kokusu çok ağır, avon musk parfüm kokusunun aynısı ama daha ağır. Bir fıs sıksanız tüm gün hiç bozulmadan kalıyor ama çok ağır süslüler.

    Ben banyo kokusu yaptım , banyoya bir kere sıkıyorum tüm eve koku dağılıyor güzel oluyor

    kokusu kötü demiyorum çok yumuşak bir koku ama baskın yaptıkları için tıkıyor.

    kalıcılık ve koku netliği konusunda çok başarılı olduğu için diğer süslülerin önerdiği kokulara bakacağım.

    10 nisan 2021 19:06 24 haziran 2021 15:07


    1

    4. büyük bir hevesle mini boyunu aldığım fakat hayal kırıklığına uğradığım vücut misti. ömrümde kokladığım en iğrenç şey olabilir. camsil gibi kokuyor, bildiğiniz temizlik malzemesi gibi kokarak geziyorsunuz. blind buy yapacak süslüler, 236 ml yerine 94 veya 50 ml boylarını alıp deneyin. neyse ki 50 ml, ya satarım ya tuvalet kokusu falan yaparım artık.

    27 nisan 2021 14:40

    1

    5. Musk kokusu cok seviyorum body shop un white musk inin hastasiyim. Avon biraz agir olsa da onu da seviyorum. Body fantasies daha cok avona benzese de daha yapay sentetik geliyor kullanamadim ben.

    27 nisan 2021 23:32