yeni
popüler
    sorular içinde ara
    yeni soru sor
    son sorular
    son cevaplar
    kategoriler
    • süslü
    • moda alışveriş
    • kuaför & güzellik merkezi
    • sağlık
    • spor
    • gönül işleri
    • aile arkadaş ilişkileri
    • cinsellik
    • eğitim & kariyer
    • seyahat
    • pet
    • sanat
    • bürokrasi
    • diğer

    içerik listesi

    henüz içerik eklenmemiş.

    4.3
    girdi yaz
    medya ekle
    değerlendir
    • linki kopyala
    • şikayet et
    • girdiler (4)
    • oylar (3)
    • medya (2)
    4

    4. Vanilya severseniz bu parfümü seversiniz. Açılıştan itibaren vanilya hakim parfüme. İlk lavantayı hissetseniz de çok silik kalmış. Kuruyuş yine vanilya ve sıcak baharatlar ama çok çok hafif baharatlı diyebilirim. Yeni kullanmaya başladım. Wow bir parfüm değil ama güzel. Kış için sıcacık hafif tatlımsı güvenli bir parfüm. Genel beğeniye uygun, risksiz. Ben indirimde yakaladığım için denemek istedim. Gayet kullanırım yaza kadar. Memnum etti.

    7 aralık 11:45

    3. Sephora'dan bana hediye olarak tester'ı verilen, benim son derece sıradan bulduğum parfüm. Bir kere arkadaşlarımla dışarı çıkarken kullanayım dedim, üzerimde kolonyadan halliceye döndü. Bu da böyle bir anımdır.

    5 aralık 21:37

    4

    2. çok zor koku beğenirim, gerçekten güzel parfüm yapmışlar. açılışı çok hoş. Allahtan hemen satın almadım dolanayım dedim çünkü 3 saat sonra tenimdeki halini beğenmedim. açılışı baya etkilemişti oysa. düşünenlere uzun süreli halini de deneyip sonra almalarını öneririm. 

    yine de güzel parfüm bence. parfüm dünyasında hoş ve orijinal parfüm çıkmaz olmuştu nicedir. 

    21 kasım 22:01


    5

    1. son zamanlarda çıkan designer parfümler arasında en çok bunu beğendim ve koleksiyonuma ekledim. açılışını çok doğal bir lavanta ve zencefil kokusuyla yaptıktan sonra hızlıca çikolatamsı tatlı bir vanilya özütü kokusuna dönüşüyor. yer yerinden oynadı dünyam değişti parfümü değil ama günlük kullanılabilecek hoş bir parfüm olmuş. daha yeni almama rağmen kalıcılığı gayet iyi, zaten vanilya parfümleri bekledikçe koyulaşıp daha da güzelleşiyor. birkaç ay içinde daha da kalıcı olacaktır. şişesi de yeniden doldurulabilir yani refill alarak biten şişenizi doldurabilirsiniz.

    ilgili medya:
    1
    20 kasım 23:48