içerik listesi

değerlendir
    • girdiler (99)
    • oylar (83)
    • medya (3)

99. watsons'ta tek fiyat kampanyasıyla 40tl ye almıştım, aylardır yarısına gelebildim. temizlemesi gerçekten çok başarılı maskara vs bırakmıyor. tek sıkıntısı benim kuru karma cildimde gerdirme yapması. kuru cilde uygun yağ bulursam ona geçerim ama bunla temizlik o kadar kolay oluyor ki micellar suya geri döneceğimi düşünmüyorum. özellikle burun kenarları vs siyah noktalarımı azalttı ve boyutu çok büyük. micellar sudan daha ucuza geliyor boyut kullanım süresi olarak. diğer bir sorunu ise pompası. ilk kullandığımda neye uğradığımı şaşırdım, anında püskürtüyor. yarım pompa fazla bile geliyor. başka yağ bazlı temizleyici kullanmadığım için kıvamını karşılaştıramam ama yoğun kıvamı var.

14 mart 13:25 14 mart 13:27

98. aylardır indirimde kovaladığım ve en sonunda süper bir indirimle edindiğim temizleme yağı. ilk başta aşırı memnun kalmıştım, hatta neden daha önceden edinmedim diye üzülmüştüm ama şu an düşünce ve hislerim meh. 400ml dev bir ürün. güneş kremi kullandığımda yüzümü ilk aşamada bununla yıkıyorum. yarım pompa yetiyor hatta artıyor. yüz makyajımı da göz makyajımı da çok güzel temizliyor. ardından temizleme jeli ile yıkadığımda hiçbir kalıntı kalmıyor, yani yüzden güzel arınıyor. sivilce veya herhangi bir iritasyon yapmadı. gelelim bir süre kullandıktan sonra neden bana meh geldiğine. öncelikle yarım pompa yetiyor artıyor dedim de şişenin kendi pompası alışılmışın fazlası kadar ürün pompalıyor bence. diğer temizlemeye yağları gibi yüzde sorunsuz kaymıyor, kayması için diğerlerine göre daha fazla ürün kullanmak gerekiyor. ayrıca ciltte çok çabuk emiliyor bu ürün, fazlaca kullanmak bu yüzden gerekiyor bence. son olarak da parfümlü ürünleri tercih etmemeye çalışsam da yüzümde kısa süre kalan ürünlerde pek sorun etmiyorum ve rahatsız etmez ama bu ürünün kokusunu hiç sevmiyorum, cidden rahatsız ediyor. yani aldığım indirimli fiyatı ve boy olarak gayet makul ama kullanım olarak ben bir alışamadım. bir de ek olarak fiddy metodunu uyguluyorsanız bu yağ cilt tarafından kolayca emildiği için metoda hiç uygun değil. en son yapmanız gereken 2-3 dakikalık masaj için tekrardan bir yüzünüze yağ sürmeniz gerekiyor.

5 şubat 15:39

97. iş yerindeki bir arkadaşın tavsiyesi ile aldım.

normalde karma ciltliyim. duşta kullanıyordum bu ürünü. fazlaca vücudunu dinleyen biri değilim açıkçası. ilk anlamadım haliyle neden olduğunu ama inanılmaz yüzüm kuruyordu.

dudak üstüm duştan sonra kuruluktan acıyordu. öyle etrafımdakilerin abarttığı kadar hiçbir etkisini göremedim zaten, 2-3 kullanımdan sonra bitsin diye kullanıyordum tüm vücuduma. isana sabunlar çok daha güzel yapıyor cildimi. aynı şekilde diğer bir iş arkadaşım da aynısını dedi. aşırı kurutmuş, acıtacak kadar. ikimiz de bıraktık. ama maalesef vücudumda bıraktığı kuruluk hissi hala devam ediyor hatta alerjiye dahi çevirdiğini iddia edebilirim. günlerdir kutu kutu ürederm bitiyorum henüz toparlayabilmiş değil. tavsiye edemeyeceğim maalesef.

16 ocak 12:50

96. Watsons'tan 118tl'ye aldığım, birkaç aydır kullandığım yağ bazlı temizleyici. Bir tane de yedekledim. Genel olarak hem beğendiğim hem beğenmediğim bir sürü yönü var. Beğendiğim yönleri güneş kremini ve makyajı güzel çıkartması (gizlinot: Cilt makyajı yapmıyorum, genel olarak hiç makyaj yapmıyorum hatta swh), cildi tertemiz yapması, boyutunun büyük olması. Bir pompayla tüm yüzü rahatça temizleyebilmesi. Beğenmediğim yönleri ambalajının berbat ötesi olması. Ilk aldığımda birkaç gün açamadım resmen, kapatmak için çevirirseniz de pompasından ürün fışkırıyor. Açmak da kapatmak da çok zor yani. Bir yere götürürken çantaya atıp götüreyim diye düşünmek söz konusu değil. Aynı şekilde açık konumdayken biraz eğseniz veya sallasanız damla şeklinde dökülüp her yeri mahvediyor. ikinci sevmediğim yanı kokusu ve tadı çok kötü. Ağzıma kaçırmamaya çalışıyorum. Gözleri de açarsanız yakıyor. Göz kalemi vs. sürerseniz başınızı fena yakar. üçüncü sevmediğim yanı kıvamı. ilk sıktığımda akışkan olan kıvamı elimde ovaladıkça köpürüyor. ki elim de yüzüm de kuruyken kullanıyorum. Yüze sürünce de akışkan ancak 15-20 saniye sonra kıvamı katılaşıyor. Yani sürüp 1-2 dakika masaj yapayım diyemiyorsunuz. Elimi ıslatıp devam ediyorum o zaman da yağ bazlı temizliğin mantığına aykırı oluyor. Üründen nefret etmişim resmen swh. Sivilce yapmadı bende. Siyah noktalara da pek bir etkisi olmadı, bu üründen önce de aynılardı. Fiyatı dolayısıyla tekrar alırım ama daha iyi alternatif bulursam yüzüne bakmam.

2 aralık 2022 14:41

95. 2. şişesini kullandığım ürün. Yorumlarda da dendiği gibi ürün sandığımdan daha kalın ve akıtması zorlayabiliyor, ayrıca gözümü de yıkayınca gözümü yakıyor fakat büyük boyu, görece uygun fiyatı ve ekstradan cilt problemlerine sebep olmaması nedeniyle daha iyi bir f/p ürünü bulmadıkça alacağım üründür.

24 kasım 2022 01:38

94. çisem çakır bir videosunda bahsetmişti, bir dönem indirimdeyken alıp kullanayım dedim fakat için memnun kalmadım. hassas ciltli olduğum için sürdüğüm her karışı kızardı. kısacası bende pek bir işe yaramadı...

21 kasım 2022 20:38

93. Açılmadan rengi kahveye dönen temizleme yağım.

Başıma bir iş gelmeyecek ise sevmedim ben süslüler.

Sebeplerim;

1. Aldım ve açmadan 1 ay bekledi rengi o saf sarımsı yağ renginden koyu sarı kahve bir şeye dönüştü ve skt si var daha.

2. Çok yoğun yapısı duşta bile kaynar su ile arınmıyor süt yapısıya dönüüşmüyor yıkama jelim ile bol köpürtmeme sebep veriyor zaten temizlensin diye normal üstü bir miktar temizleme ürüümden kullanıyorum cebe zarar.

3. Az da olsa kalıntı bırakıyor ve yakma yapıyor.

Üzgünüm bir daha sipariş vermem.

31 ekim 2022 15:14

92. Yver rocher'den sonra yapısı çok kalın geldi ancak temizlemesi çok güzel. Ben direk ıslak cilde uyguluyorum; bu şekilde yayması daha kolay oluyor. Bir nevi temizleme jeli gibi kullanmış oluyorum ancak ardından da nazik bir köpükle yüzümü yıkıyorum. Bu şekilde kurutmuyor.

29 eylül 2022 21:13

91. ben temizlemesinden memnunum fakat yapısı çok kalın. rahatça yüzümü ovalamak için ürünü fazla almam gerekiyor. gözlerimi de yakıyor ama hem fiyatından dolayı hem de sivilce yapmadığı için kullanmaya devam edeceğim sanırım.

26 eylül 2022 21:30

90. çokta memnun kaldığımı söyleyemiceğim temizleme yağı. yapısı diğer süslü kankalarımın da dediği gibi çok kalın. benim gibi ciltte aşırı duruluğu ve gerginliği sevenleri tatmin etmeyecektir. gözlerinize kesinlikle değdirmeyin çünkü yakıyor. göz makyajım için yapış yapış olmuş gibi hissettirdi. he illa kullanıcam diyosanız hafifçe masaj yaparak uygulayın.

26 eylül 2022 16:32