nemlendiricisi, kuru ve hassas cildime anormal irritasyon yapan marka.
her zaman yaptığım rutinimde tek değiştirdiğim adım nemlendirici oldu. sanki alerji olmuşum gibi tüm cildim kıpkırmızı oldu ve minik minik sivilcelendi. cilt tipiniz benimki gibiyse, nemlendiricisine bi' dikkat edin derim.
O kadar övüldü, o kaddar yorumlandı ki denedim ben de yüz kremini.
İçerik güzel, kuru cildime iyi gelir dedim ama yeterli olmadı bende. Cilt bakımımı yapıyorum, en son bi güzel Sürüyorum bi saat sonra tekrar sürmek isteyecek kadar kuru hissediyorum cildimi.
Üzülerek yaza ayırdığım yüz kreminin markası.
rossmann'da indirimdeyken aldım ve çok memnun kaldım. hemen emiliyor ve yumuşaklığı uzun süre gidiyor. indirimde kesinlikle alın. karma ciltliyim ben ve çok sevdim. kuru cilt için yeterli olur mu bilemedim.
nemlendiricisi çok övülüyor ama bana biraz fazla pahalı geliyor alsam mı almasam mı kararsız kalıyorum. kullanan memnun kalan varsa beklerim süslüler.
özellikle nemlendiricisi aşır merak ettiğim bi marka ya bu süslüler kullananlar ne düşünüyorr
nemlendiricisini, hyaluronik asit&peptide serumu ve sos serumu kullandığım marka. nemlendiricisi çok yeterli ve herhangi bir irritasyon yapmadı. sos serumu içeriğinde c vitamini olduğu için sabahları kullanıyorum, üzerine güneş kremi yeterli oluyor ekstra bir nemlendirme ihtiyacı duymuyorum. hyaluronik asit&peptide serumun da nemlendirmesi ve verdiği parlaklık çok hoşuma gidiyor. ürünlerini kullandığımdan beri cildim yatıştı ve renk eşitsizliği azaldı.
nemlendiricisini ve hyaluronik asitli serumunu kullanıyorum. ilk kullanmaya başladığımda yanlış ve farklı farklı serumları üst üste uyguladığım için bozulan cilt bariyerim nedeniyle çok ciddi yanma yapmıştı ikisi de. sonra bariyeri güçlendirip sorunu giderince tekrar kullanmaya başladım. serum öncesi avene termal su sıkıp nemliyken önce serumu sonra da nemlendiriciyi uyguluyorum. cildime çok iyi geliyor. herhangi bir sivilcelenme yapmadı. yeterli miktarda nem verdi. daha iyi gözüküyor cildim artık. yedekte 2 şişe daha serum ve 1 kutu da nemlendirici var. elimdeki aynı kategorideki diğer ürünlerle dönüşümlü kullanmaya devam ederim. sadece serum bereketsiz diyenler olmuş. ben yüzüm ve boynum için sabah ya da akşam kullanırken 3-4 pompa sıkıyorum ve yetiyor. aylardır da bitmedi ürün. artık kullanım süresi dolmadan bitirmek için daha çok kullanmaya bile başlayabilirim. diyeceğim o ki o kadar yetti bana.
nemlendiricisinden memnun olduğum marka.
Cream co moisturizer nemlendiriciden oluşan tek ürünlük bir alışveriş yaptım kendilerinden. Ayrıca bu ilk alışverişimdi. Yanında iki tester göndermişler. Bu testerları deneyip çok memnun kalınca iki ürünü de sipariş verdim. İşte tester göndermenin önemi.
Nemlendiricisi benim cildime çok çok iyi geldi. Kavanoz içinde,pembe kutulu olandan bahsediyorum. Normalde benim cildim her nemlendiriciyi kabul etmez. Yves rocher sebovegetal kullandım çok uzun süre ama sürdükçe yüzümde topaklanırdı, ağrılı kistik sivilceler çıkarırdı. Fiyatı da iyice artınca başka arayışa geçtim. Geçen ay 135 liraya bunu aldım. Nemlendirmesi bana yeterli geldi ama beğenmeyenler, yeterince nemlendirmediğini düşünenler olacaktır. Çünkü yağlı yağlı bir krem değil.
Bir aydır kullanıyorum, yedekleyeyim diye baktım, zam gelmiş. Trendyolda bazen flaş indirime giriyor. İndirimde yakalayıp deneyebilirsiniz.