girdi yaz
    medya ekle
    • girdiler (992)
    • medya (99)

992. rengi uymadığı için satışa çıkardığım ve 10 gün önce aldığım estee lauder sheer fondöten, mac allık ve 2 far paletini satışa çıkardığım platform. kullanıcı adım @nilayby, buradan geldiğinizi yazarsanız yardımcı olurum.

26 kasım 20:11 26 kasım 20:12

991. merhaba,

genelde çok az giydiğim ve artık bana olmayan kıyafetlerimi çok uygun fiyatlara satıyorum. süslüden geldiğinizi belirtirseniz yardımcı olmaya çalışırım.

(link: https://dolap.com/ara?q=%40ekrhn1&sira=yeniden-eskiye link)

26 kasım 12:12

990. Merhaba,

Nişan elbisemi ve 35 numara beyaz topuklu ayakkabı ekledim dolabıma.

Daha önce kullanmadım pek bilmiyorum ama ismim Meryemcanan22 (link: https://link.dolap.com/xr0gv Link)

Elimden çıksın diye satıyorum beğenip almak isteyen olursa teklif gönderebilir hemen.

25 kasım 23:33 25 kasım 23:39

989. Hiç kullanmadığım mango çantamı satmıştım. Sözde kullanıcıya hiç gitmemiş kargo, olabilir. Ama bana da gelmedi. İade de edilmedi parası. O yüzden tekrar kullanmam asla.

10 kasım 18:08

988. O kadar kötü bir kullanıcı kitlesi var ki neresinden tutsam bilmiyorum. Ölücüler, ürünü alıp lekeleyip yollayan, hatta farklı ürünlerle iade edip iadesi kabul olanlar... ayrıca korkunç komisyon da cabası. Aşırı avam bir kitle var içeride.

Gardrops harici bir Alternatif var mı buna, bilenler lütfen mesaj atsın🫶🏻

10 kasım 15:53

987. Burada satış yapanlara ürünün göndermeden önce çok detaylı videosunu çekmeye üşenmemeyi tavsiye ediyorum. Geçenlerde dolabımdan 6-7 parça toplu alışveriş yapıldı, ben de hepsini tek tek detaylı göstermeye üşenip kısaca hepsini toplu gösteren bir video çektikten sonra kargoladım. 1 adet pahalı giyim ürünü, 5-6 tane de 20-30 liralık ürünler almış alıcı. Çok parça da olduğundan 50 küsür lira kargo benden kesildi. Alıcı, aldığı ürünlerden en pahalı olanı bilerek lekeleyip sonra da lekeli geldi diye yalan söyleyerek iade isteği açtı. Salça lekesi yapıp resim yüklemiş. O kıyafeti giymemiştim bile salçalı yemek lekesi olması imkansizdı, hadi toz vb olsa dolapta oldu görmedim diyeceğim. Maalesef videomda ürünün o kısmı gozukmediginden iade kabul edildi ve iadeye de ekstra 40 tl daha ödedim, kendisi ise kargoyu da bana kilitleyerek bedava fiyata dünya kadar ürün almış oldu. Artık her ama her yerini videoda göstermeden kesinlikle ürün kargolamıyorum.

4 kasım 15:28

986. kendi şişkin enflasyon piyasasını yaratmış uygulama. sadece bu uygulamada takılırsanız fiyatlar konusunda inanılmaz bir yanılgıya düşersiniz. tüm kazaklar 500 liradan başlıyor. kullanılmış fincanı 300-400e satmaya çalışan bir güruh var. diyorsunuz ki ooo fincanın ikinci eli 300₺ olduysa mağazada ne kadar kim bilir? mağazaya gidiyorsunuz sıfırı 250₺. kullanılmışını 500e sattıkları kazağın çok benzeri  mağazada 700₺. böyle tuhaf fiyatlandırma yapan satıcılara sahip uygulama.

o yüzden beğendiğiniz bir ürün varsa almadan önce mutlaka mağaza fiyatlarına bakıp öyle alın. algoritması çok iyi çalıştığı için çok beğeneceğim ürünleri önüme çıkarıyor. ben de arayıp bulup sıfırını satın alıyorum :d

2 kasım 10:31

985. burası bir alım-satım platformu olmasının dışında aynı zamanda ürünü gösterip vermeme platformu olarak da bilinir. eski sezon aradığım bir çanta vardı burada bulurum umuduyla giriş yaptım ve buldum da. ürünü 540 tlye koymuş ben de teklif gönderdim reddetti, birkaç saat içinde ürünü 600 tlye çıkartıp 590 tllik teklif göndermiş bana. sonra profiline girdim 2 satış yapmış ikisi de iptal bilin bakalım hangi ürün?

başka bir satıcı da 100 tlye farklı bir ürün koymuş yine teklif gönderdim reddetti ve ürünü 250 tlye çıkardı? aynı şekilde profilinde hangi ürün satılmış da iptal edilmiş söylememe gerek yok sanırım.

2 kasım 10:23 2 kasım 10:25

984. Elimde hiç kullanılmamış etiketi üzerinde maybelline cheeky ruj ve age rewindkapatıcı var ama o kadar korkuyorum ki buraya koymaya kullanıp deneyip geri yollarlar diye. Asla güven vermiyor. Gardrops dolaptan daha beter geliyor

2 kasım 00:55

983. nadiren bir şeyler görürsem alıyorum, daha çok giymediklerimi satıyorum. bir kere iç etiketinin zara yazısı kesik bir etek almıştım çok uyguna. çok memnun olmuştum bir iki gün önce de zara sezondan straplez sitesinden daha uyguna bir üst buldum beğendim dedim alayım. 470₺ verdim dedi iç etiketi kesik ama orijinal, kerizliğim orada başladı. önceki alışverişim gibi beklediğim ürün ilanda S beden yazarken bir geldi içine L beden bile sığar. bayan sahtekar büyük beden alıp bütün etiketlerini kesmiş S beden diye satmış bana. iademi de bir dolandırıcıdan beklediğim gibi reddetmiş. dolap'ın eline kaldık resmen, paranızla rezil olmak İstiyorsanız benim gibi kerizlikler yapın. şu sinir stres yerine parasını verip mağazadan alsam daha iyiydi.

edit: dolap son dakika etiketsiz diyen satıcıya ölçü sormadığım için beni suçlu bulmuş ve paramı desteklediği dolandırıcılara aktarmış. @heybbby satıcıdan ürün beğenirseniz bilginiz olsun çöp olacak ürünlerle soyulmayın. mümkünse bu uygulamadan bir şey de almayın gerçi, tez vakit hiç sevmesem de sadece gardropsdan devam edeceğim.

1 kasım 21:02 2 kasım 16:41