girdi yaz
    medya ekle
    • girdiler (963)
    • medya (97)

963. Bildirimleriyle insanı bunaltan uygulama. Bildirimleri kapattım rahatladım.

Diyor ki ürünlerini ucuzlat hızlı sat. Arkadaşım acil paraya ihtiyacım yok ki, kullanmadıklarımı koydum ister bir aya satılır ister 1 seneye. Ama derdi başka senin karın düşerse düşsün ben komisyonumu alayım diyor.

Bir de kargoyu bedava yap diyip durması... hadi alan kişi b*ktan bir sebep bulup iade etmete çalıştı diyelim, niye kargo parası bana girsin durduk yere.

Tanım: Şark kurnazlığının suyunu çıkaran alış satış uygulaması.

14 mart 19:37

962. Evdekileri elden çıkarmak için kullanıyorum bir kaç haftadır. insanların ikinci el mantığını hiç anlamadığını görüyorum. Kozmetikte mesela, ürün 100 ml 100 lira olsun diyelim. "Yarısı duruyor içinde 50 ml için 50 lira isterim o zaman" diye düşünen bir sürü satıcı var. İsteyemezsin arkadaşım. ürünü açıp eskitmen, raf ömrünü geçirmen gibi sebeplerden dolayı en fazla 30 lira isteyebilirsin. Yoksa senin eskini alacağıma biraz daha koyar sıfır alırım.

6 mart 03:46

961. Bi parfümümü sattım buradan ama hizmet bedeli 48 lira kargo bendendi 22 lirada o Trendyol gelip aldı 7 lira civarı da o 80 liraya yakın gitti satış üzerinden bu ne ya

3 mart 08:39

960. Yurtdışından uygulamaya girişi kapatmışlar. ilerleyen günlerde(?) açılınca girebilecekmişiz. Hiçbir sebep, açıklama, önceden bilgi verme vs yok. E-mailime ürünün satıldı vs bildirim geliyor ama uygulamaya giriş yok. Teşekkürler.

16 şubat 23:45 16 şubat 23:46

959. dolabımdaki çocuk ürünlerini deprem bölgesine göndermek üzere ayırdım...

7 şubat 11:33

958. (link: https://link.dolap.com/dwhzb )

(link: https://link.dolap.com/py90w )

(link: https://link.dolap.com/i7szq )

5 şubat 23:44 5 şubat 23:45

957. Genelde yeni ve hiç açılmamış kozmetiklerimi nerdeyse uygulamadaki en düşük fiyata ben satıyorum ama sürekli bir 'bakiyem yetersiz', 'şu kadar daha düşerseniz alacağım' türünde taleplerde bulunuluyor. Hadi bunlara alıştık ama tam tersi kişisel niyetimi sorgulamak nedir be kardeşim? 'E sen şimdi bundan zarar etmiş olmuyor musun?' 'Çok uyguna satıyorsun kâr etmiyorsan niye satıyorsun ürünün orijinal değil mi yoksa?' Ürün mü satıyoruz imtihana mı giriyoruz belli değil. Belli ki güzel bir indirimden ve set halde almışım o ürünü ve içinden kullanmadığım bir tanesini kâr amacı gütmeden sadece alışverişime az para harcamış olmak için uyguna koyuyorum. Bunu da defalarca açıklamama rağmen ürünlerin niye bu kadar ucuz diye paylanıyorum şaka gibi. Daha pahalıya satanlardan al madem için rahat etmiyorsa. İbretlik gerçekten.

31 ocak 14:12

956. hiçbir deformesi olmayan, artık giymediğim, işten dolayı tarzıma uygun olmayan ürünleri piyasanın 3'te 1 fiyatına satıyorum. ikinci el mantığını bildiğimden gerçekten ucuza koyuyorum ve hepsi orijinal ürünler. ama hala şu kadar olmaz mı bu kadar olmaz mı diye teklifler geliyor. illa pazarlık yapıyorum. ama bedavaya da vermek istemiyorum haliyle ben de yerine bir şeyler koyacağım. ekledikleri favorilere bakıyorum, benim ürünümde tek bir deforme yok, taş gibi duruyor 150 tl, favorisindeki ürün 300 tl üzeri tiftiklenmiş. e görüyorsun işte aradaki farkı hala neyin derdindesin? ürünü alıyor, ama orijinalliğinden şüphe ediyorum diyor. ver numaranı göstereyim diyorum ona da yok. e almasaydın o zaman zorla kartından ben çekmedim parayı. evet anlıyorum kargo ve komisyon fazla ama benden de komisyon kesiliyor hepten bedavaya da veremem dediğim gibi.

bu arada gerçekten süslüler, tertemiz, yepyeni ürünler koyuyorum. ihtiyacınız varsa, gömlekler, trençkotlar var. göz atın, süslüden geldik derseniz de indirim yaparım mutlaka. dolabımı boşaltmak istiyorum. almak istediğim birkaç parçaya para toplamak istiyorum. ayrıca yorumlardan da görebilirsiniz asla kusurlu ürün satmadım.

hem gardrops'ta hem dolap'ta aynı kullanıcı adım: @yavannan

31 ocak 11:12

955. Dün beni çıldırtarak sonucunda 1 günde 9 satış yapmama sebep olan uygulama. Sabahtan muhtemelen bu tip insanların arasında dönen bir telegram grubunda mi paylaşıldı nedir bir sürü insan dolabimdaki ürünlere yazıp indirim istemeye başladı. Genelde elimdeki ürünleri alıcının da 30 küsür tl kargo ödediğini bildiğimden topluca veya tekse de normalden uygun fiyata koyuyorum. Birkaç kişiye ekstra indirim yaparak topluca 6 7 parça ürünü çok uygun sattiktan sonra bazı kişiler yorum yazıp emin olamadım iade edebilir miyim vb yazdı, özellikle gece giyilecek abiye ayakkabılara. İade almadığımı emin değillerse iptal etmelerini söylediğimde siparişleri iptal edip farklı bir hesapla aynı ad soyad yeniden aldilar , birkaç farklı üründe oldu. Muhtemelen yeni dolandirma taktikleri, 1 gece giyer yollarız nasılsa yeni hesaptan yorumlar bize iade almam demedi diye de kazıklarız diye düşündüler. Bu kişileri engellerken bu sefer Turkiyede satılmayan bir markaya ait gerçek deri Amerikadan alıp hiç giymedigim sıfır bir ayakkabıya yalvaran işsiz bir anneyim diyen bir kadın geldi , hadi dedim sevabim olsun istediği indirimi çok düşük bir fiyat olmasina rağmen yaptım. O fiyata lcwden bile ürün alamazdı. Almak yerine başka hesaptan daha da düşük teklif göndermiş, sonra da reddedince yüzsüzce aynı kişiyim diye yazmış. Çıldırıp tüm dolabımı tekliflere kapattım, hepsini satmaya değecek en düşük fiyata çektim, yorumda bakiyem yok diye yalvarmaya devam edenlere de bakiyeniz olunca alırsınız iyi günler diye cevap verdim ve hepsi 5 dakika içinde bir şekilde bakiye bulup ürünleri aldilar. Bir anda 9 tane satış oldu. Satıcılara tavsiyem ürünü satmaya değecek en düşük fiyata koyup asla pazarlık işine girmeyin, kesinlikle bedava yolla kargo parasını da sen ödeye kadar gidiyor.

31 ocak 09:53

954. Bedavaya aldıkları tester ürünleri satacak kadar şark kurnazı satıcıları, bunlara tamah edecek kadar alım gücü düşük alıcıları olduktan sonra bu böyle gider dediğim uygulama.

26 ocak 19:18