980. 250 tl üstü alışverişlerde kargoyu satıcıdan kesen uygulama. zaten öyle bir ekonomik durumun içindeyiz ki 250 tlden aşağı doğru düzgün ne satabilirsin ki kaldı ki satsan ne olacak eline geçen üç kuruş para ile ne yapılabilir. geçen biri dolabımdan toplu ürün almış ürünleri tek tek sepete ekleyerek. alışveriş toplamı 285 tl tutuyor dolap benden hem 28 tl hizmet bedeli hem 47 tl kargo ücreti kesiyor bana kalan 205 tl (gizlinot: 5 tl de teklif indirimi vardı) resmen insanlarla dalga geçiyorlar artık. mecbur siparişi iptal etmek zorunda kalıyorum bu sefer de iptal edince ürün görüntülenmelerin azalıyor satıcı puanın düşüyor.
- süslü

ten rengi: | buğday tenli |
cilt tipi: | yağlı |
göz rengi: | açık kahverengi |
saç tipi: | yağlı |
978. özellikle son zamanlarda kargo ve komisyonlar artınca satış yapmamın iyice zorlaştığı platform. sadece bana mı denk geliyor yoksa genelde mi böyle bilemiyorum.
fiyatları uçurmadan ama değerini de iyice öldürmeden satmaya çalışıyorum çünkü sattığım neredeyse herşey kullanılmamış sıfır durumda. favorileyen çok, alan yok. herkes ölü fiyat peşinde. kargoyu, komisyonu da üstlenince haliyle indirime çok açık kapı kalmıyor. İndirim olmazsa da ürünleri kimse almıyor. Fiyatı çıkarıp pazarlık payı bırakayım desen bu sefer teklif bile yollayan olmuyor, fiyatı görüp kaçıyorlar. bende mi bir tuhaflık var yoksa herkeste mi durum böyle bilemedim.

alerjik cilt: | hayır |
saç rengi: | açık kestane |
kepekli saç: | evet |
977. Nefret gerçekten. Eski sezonda çok beğendipim bir çantayı buldum ve fotoğraflı bir ilandı. Satıcıyla konuşup anlaştım da, bana gelen alakasız bir kumaştan kesilmiş ve resmen elle dikilmiş bir poşet. İade de kabul olmuyor asla. Gerçekten lanet ettim ya. Mangodan beğendiğim çanta pahalı geldi diye yarı fiyatına bu çantayı alayım dedim başka model olsa da .

saç rengi: | açık kestane |
saç tipi: | normal |
976. aldığı komisyonlar, insanların arıtk iyice çöpünü satmaya başlaması... hangi birini söylesem bilemiyorum yani. eklenen ürün çoğaldıkça denetim sistemi çok zayıfladı. kendi halimizde takılırken her şey gayet kolaydı.

yaş: | 40 |
975. artık cılkı çıkmadı mı sizcede süslüler ya

ten rengi: | esmer |
göz rengi: | ela |
yaş: | 29 |
saç kalınlığı: | kalın telli |
kepekli saç: | evet |
974. tanım yapmak gerekecekse illa, iyiden iyiye tozutan uygulamadır. mng, ptt gibi kargoları seçmek için 3 tl ek ücret ödüyorsunuz. 250 tl üstü direkt satıcıdan kesiliyor. alıcılara hizmet bedeli geri getirilmiş, satıcıya yapılan kesinti arttırılmış. kargo ücretleri uçmuş.
''öne çıkarma roketi'' diye saçma sapan bir şey çıkarmışlar. önceden 5-10 öne çıkarma hakkı alıyordunuz. o kadar ürün öne çıkarıyordunuz. şimdi ise ürün fiyatı arttıkça kullanmanız gereken roket de artıyor. 120 tl ürün için 22 roket, 500 tl'lik için 38 roket gibi. daha saçma bir şey görmedim.
tek iyi yanı, ürünün kargo kodunu almaya girdiğinizde video ekleyebiliyorsunuz. ürünü paketlerken kullandığım malzemeyi, ürünün profildeki gibi olduğunu vs videoya çekiyorum ve bilgi veriyorum. varsa faturanızı da çekebilirsiniz. kurnazlık yapan alıcıların önüne geçebilmek için iyi bir adım olmuş.
şu an daha iyi bir alternatifi olmadığı için mecbur kullanıyoruz, onlar da bunun suyunu çıkarıyor.

973. favorilerim kısmında kategorileme ve arama özelliklerinin nasıl olmadığına hayret ettiğim uygulamadır. önceden favorilediğim bir şeyi bulacağım diye on dakika kaydırıyorum. bu fiyatlandırmalara bu kadar basit bir uygulama tasarımı olur mu ya umarım sağlam bir rakipleri çıkar.

ten rengi: | buğday tenli |
yaş: | 23 |
saç tipi: | normal |
972. 250 tl üzeri ürünlerin kargo bedelini satıcıya ödetmeye başlamış uygulama.
Altını da alıcı ödüyor zaten. Ya da yine satıcı.
Bir de ekstra hizmet bedeli var tabi.
Satıcıya bir de komisyon kesiyorsun.
Öne çıkarmayı da parayla satın alıyoruz artık. Eskiden günde 1 öne çıkarma yapabiliyorduk en azından. (Bir işe yaradığını da görmüşlüğüm yok da hadi neyse)
Eskiden arada bir kupon gelirdi, şimdi kuponu da satıcıya tanımlatıyor, o da bizim cepten yani.
Üstüne bir de aylık üyelik bedeli alın, max 20 kişinin çalıştığı ofisinizin kirasını da ödeyelim. Tam olsun.
Trendyolun tekeline girdikten sonra buranın da suyu çıktı kısacası.
İkinci el piyasasının acil gelişmesi ve rekabet ortamı oluşması lazım.

saç rengi: | koyu kestane |
ten rengi: | koyu buğday tenli |
göz rengi: | koyu kahverengi |
971. İzipizi güneş gözlüğü ve mango çantanın da aralarında bulunduğu birşeyler var süslüler, buyrun beklerim. Gardropsta da aynı isimle varım, sondan tek m eksik.
(link: https://link.dolap.com/qtvj2 Dolap linki)

göz rengi: | ela |
yaş: | 33 |