9. Bu serinin nemlendirici kremini kullanıyorum. mükemmel bir krem olabilir hassas ve yıpranmış cilt için. Cildimi zamanında glikolik aside maruz bıraktıktan sonra nemlendirmedim ya da yatıştırıcı bir kremle desteklemedim. Çok büyük hata olmuş çünkü cildimin bariyeri mahvoldu bu yüzden. Kıpkırmızı suratla geziyordum. Sonra nereden gördüysem gittim sephora'dan bu kremi aldım. Her akşam düzenli kullandım bu kış ve cildim inanılmaz toparlandı. Yazın ara verdim biraz yoğun olduğu için ama denize gittiğim günün akşamlarında da özellikle kullandım. Bu arada cildi yağlandıran, parlatan bir ürün değil. Burnum ve çenem yağlı mesela ama sabah kalktığımda burnumda az bir yağlanma oluyordu kışın kullanırken.
Şu an cildim tek renge döndü, tuhaf kızarıklık gitti. Annem bile her seferinde(gizlinot: 3-4 ayda bir ancak görüşebiliyoruz ) senin cildin düzelmiş diyor:) bittiğinde tekrar alacağım ama sephora'da kazık bir fiyata satılıyor, yesstyle'dan 1000 tl daha pahalı. Duty free'de bulabilir miyim inşallah bulurum.