yeni
popüler
    sorular içinde ara
    yeni soru sor
    son sorular
    son cevaplar
    kategoriler
    • süslü
    • moda alışveriş
    • kuaför & güzellik merkezi
    • sağlık
    • spor
    • gönül işleri
    • aile arkadaş ilişkileri
    • cinsellik
    • eğitim & kariyer
    • seyahat
    • pet
    • sanat
    • bürokrasi
    • diğer

    içerik listesi

    henüz içerik eklenmemiş.

    4.5
    girdi yaz
    medya ekle
    değerlendir
    • linki kopyala
    • şikayet et
    • girdiler (27)
    • oylar (19)
    • medya (6)

    27. Hem hafif ve hem de günlük kullanım için çok güzel ; dudakta neredeyse yok gibi hissettiriyor ama renk veriyor, doğal ve taze bir görünüm sağlıyor. Kullanın kullandırtın süslücanlarım ^^

    14 kasım 10:04

    4

    26. Üstteki süslüme katılıyorum bir nokta hariç. Ben bu rujdan vazgeçemem. Baby pink rengini kullanıyorum. Aşırı pratik aşırı parlak çok hoşuma gidiyor. Kalıcılığı gerçekten çok az ama o parlaklık gittikten sonra dudakta bıraktığı rengi de çok seviyorum ben. Dudaktaki cansızlığı çok güzel alıyor. 

    Dudakları gerçekten kurutuyor. Akşam eve gelince vazelinin lip balmını sürüyorum. 

    7 kasım 21:24

    25. duruşu harika olsa da yapısı çok yağlı ve kolay bulaşan bir ruj. sürerken eriyor adeta. sürekli tazeleme gerektiriyor. dudaktayken problem yok ancak silindikçe dudakların doğal nem dengesini bozduğunu düşünüyorum. bunu sürdüğüm zaman tüm gün vazelin aranıyorum. kokusu mükemmel, fındıksı derimsi irisli bir ruj kokusu. flormar bunun vücut spreyini çıkarsın lipstick on falan aramayız. go for bordeux rengini kullanıyordum. böyle güzel bir rengi kaybetmek üzücü olsa da artık satın almayacağım bir seri.

    edit: benzer duruşu olan tavsiye edebileceğim rujlar deborah il rossetto ve mac sleek satin serileri.

    7 kasım 19:10 7 kasım 20:03


    4

    24. 18 numara enchanted Kiss'in dudakta duruşu thanks its mac ile neredeyse aynı olan parlak rujlar serisi.

    25 ekim 09:16

    23. mat rujlardan çok sıkıldığım bir dönemde almıştım, ilk başta parlaklığı rahatsız etse de özellikle gündelik kullanımda sür çık olması bana çok pratik geldi. yine de diğer yorumlarda da söylendiği gibi pek de kalıcı değil.

    bende 3 adet var

    012 intense love : en çok kullandığım bu oldu içlerinden, bitmeye yaklaştı epey tekrar alırım, 009 baby girl: benim dudaklarımda çok açık durdu genelde evde kullanıyorum,

    015 go for bordeaux: aslında rengini sevsem de yine de salçalı makarna yemişim hissinin çok atamıyorum sürünce o nedenle pek elim gitmiyor.

    15 eylül 10:32 15 eylül 10:33

    3

    22. 5 dakikada bir ruj tazelemeyi sevenlerin hoşuna gideceği ruj. Boyle parlak yapida, gloss tarzında ruj seviyorsanız biraz paraya kıyıp mac markasının lustreglass serisindeki rujlara bakmanızı oneririm.

    Renkleri şahane, yapısı parlak ve sürümü yapısından dolayı çok rahat ayrıca yemek yediğimde dudağımdaki ruj gitmiş olsa bile rengi hala dudağımda oluyor.

    14 eylül 11:29

    4

    21. 022- daring whisper rengine sahibim. 

    oldum olası mat ruj insanı değilim. lipgloss hayranlığım da olmadı. ben parlak bitişli yumuşak ruj hastası bir kızım.

    evet kalıcı değil ama rengini çok güzel veriyor + yumuşacık ve çok da güzel kokuyor. fiyatı da aldığınıza pişman edecek bir fiyat değil. biterse yeniden alabilirim. ya da belki diğer renklerini deneyebilirim. 

    14 eylül 01:58


    3

    20. Bende 018 numarası var onun adına konuşuyorum renklere göre yapı değişiyorsa diye belirtmek istedim. Rengi yumuşaklığı yapısı güzel olsa bile gerçekten bir dakikada falan uçup gidiyor bir daha asla alacağım bir ruj değil çünkü ben daha kalıcı rujları seviyorum sürekli tazelemekten hoşlanmıyorsanız size göre değil. Benim dudağımda bir dakikada çıktığı için sürekli sürsem beş günde falan bitiririm zaten sanırım. 

    11 eylül 05:49

    4

    19. Bu rujların sosyal medyada çok gereksiz abartıldığını düşünüyorum. Enchanted kiss ve daring whisper renklerine sahibim rujların yapıları çok sıradan bir lip balm gibi hatta dudakta yama yama duruyor hiç öyle gloss etkisi yok allahtan indirimden 162 tl ye almiştim yoksa parama çok acırdim

    9 eylül 20:14

    4

    18. Kuru dudaklara sahip birisi olarak, yapısını çok beğendiğim, popüler oldukça fiyatı daha da çok artan ruj.

    Elimde 01 ve 02 renkleri var. 01 olanı favorim. Eğer çok fazla dikkat çeken renkleri sevmiyor, şeftali tonlarında rujları seviyorsanız bu ruja bayılırsınız. Parlaklığı, dokusu, rengi harika.

    Bir diğer 02 numarası ise pembe (cırtlak değil kesinlikle, dudak renginin biraz daha koyusu) tonlarda ruj. 01 e göre elim daha az gitse de bunu da seviyorum.

    Parlak rujlar pek kalıcı değil maalesef eğer kalıcılık bekliyorsanız yanlış bir tercih olacaktır fakat parlak dursun, yapış yapış bir his olmasın, dudaktaki kusurları pek belli etmesin diyorsanız aradığınız rujlar bunlar.

    9 temmuz 23:30