girdi yaz
    medya ekle
    • girdiler (555)
    • medya (82)

555. zaten altyapısı falan çok kötü, saçma sapan ürünler çıkıyor önünüze asıl aradığınız şeyler çıkmıyor, yeni güncellemeler yapılıyor nelerin değiştiği belli değil, ürün satma kısmı çok daha problemli, alıcıya ulaşmak satmak çok zor, kaç yıldır üyeyim sadece bir ürünü platform sayesinde sattım, diğerlerini dolaptan yönlendirerek satmıştım, yani uzun lafın kısası yenilenmesi belki de tamamen değişmesi gerek

dün 20:33

554. uygulamanın geliştirilmesi gerekiyor çok fazla. yıllar önce aldığım bildirimi tekrar gönderiyor bana. zaten hiçbir şey satılmıyor burada.

6 kasım 09:03

553. yıllardır uğramadığım bugün bir işim düştüğü için uğradığım ama alıcı koruma bedeli ile beni şoke eden uygulama.

480 liralık şeye 150 tl alıcı koruma bedeli çıkartıyor. dolap gibi kupon vs verse belki kullanılır ama alıcılar bu yüzden burayı tercih etmiyor sanırım. dolap da satıcılar için çok kötü napsak bilemiyorum.

5 kasım 15:23

552. powertec 38 mm saç maşası satıyorum.@schimera hesabımla

3 kasım 11:18

551. kızlar, boyner satış danışmanı bana yanlış ton sattığı için yepyeni orijinal estee lauder üçlü set satıyorum :

-Double wear fondöten 1N1 nude ivory

-futurist watery glow primer

-fondöten pompası.

aldığım fiyattan çok daha uygun bir fiyata satıyorum ilgisini çekenlere duyurulur. Gardrops ismim: VanillaRose

ürün linki: https://www.gardrops.com/kadin/makyaj/estee-lauder-double-wear-fondoten-1n1-ve-futurist-watery-primer-45a9427fc24bd773

kural gereği tanım: İkinci el alışveriş uygulaması.

1 kasım 17:53

550. hesabıma 2 mango çanta ekledim süslüler bakmak isterseniz linkk 🌼

(link: https://www.gardrops.com/zeynep3422 hesabım)

23 temmuz 19:34

549. Geçen sene aldığım mezuniyet , nikah gibi özel günlerde giyilebilecek elbiseyi satışa koydum süslüler, Zara'dan siyah düz kayık yaka özel gün kurtarıcısı bir elbise, ilgilenen olursa mesaj atması yeterli🌸

(link: https://www.gardrops.com/kadin//zara-siyah-uzun-elbise-6874e149bf4b8 elbise)

14 temmuz 14:08

548. ürünün fiyatndan daha yüksek komisyon bedeli ödediğiniz 2. el alışveriş uygulaması, üstelik algoritması çok kötü ve aradığınız ürünü çoğu zaman bulamıyorsunuz

16 haziran 19:37

547. Taşınacağım için iş saatlerim dolayısıyla iade edemediğim birçok ürünü elimden çıkarma amaçlı çok uyguma ekledim. Grundig botanika twist, yaya by hotiç bot vs. Gardrops hesabım: ayenurkar

Not: eklemeye devam edeceğim

10 haziran 17:07

546. Acilen arayüzünü geliştirmesi gereken uygulama. Gerekirse dolaptan kopya çek. Görselle araya gelmeden önce 1 fırın ekmek yemesi lazım. Algoritma da çok kötü. Dolap örnek alınmalı.

3 haziran 01:59 3 haziran 16:43