• girdiler (1)
    • medya (0)

1. macaristan menşeili cilt bakımı markası. ürünleriyle birlikteliğimin 1. yıldönümünde artık başlığı hakediyor diyerek siz süslüsözlük yazarlarıyla bu markayı paylaşmamın zamanının geldiğini düşünüyorum. ergenliğinde cildiyle başı dertte olmuş bir kadın girişimcinin startup’ı olan marka, avrupa pazarında uygun adımlarla the ordinary’nin pabucunu dama atacak türden iyi içerikli cilt bakım ürünlerine sahip. daha önce yaşadığım she vec c vitamini serumu faciasından sonra bana ilaç gibi gelen markanın c vitamini serumunun(gizlinot: geek and gorgeous c-bomb serum) şu an ikinci şişesindeyim haftada 2 kez diğer serumlarımla dönüşümlü olarak kullanıyorum. daha önce aynı içerikte timeless markasinin c vitamini+ferulic acid serumunu kullanmıştım hemen hemen aynı etkiyi verdi diyebilirim. sürdüğüm zaman hem parlaklık sağlıyor hem de kurutmadan ya da kusturmadan nemlendiriyor. aslında bu markayı keşfediş sebebim retinal’e başlamak istememdi. fiyatı uygun ve reviewları/içeriği güzel bulunca hemen edindim ve çok memnun kaldım. yurtdışından edinme şansınız varsa (link: https://geekandgorgeous.com/ website)’ında cilt tipinize göre rutin oluşturmak mümkün. gözeneklerim için şimdi azelaic acid serumunu edineceğim detayları ilerleyen günlerde paylaşırım.

18 ocak 22:09 18 ocak 22:22