bir zamanların modası. hiç beğenmezdim.
tamam güldük eğlendik ama artık giymeyin.lütfen..
O ne çirkin bir buluş ya giymeyin gerçekten güzel durmuyor
iyi güzel giyen giyer tabiki..
ama en ince bacağı bile 3 kat kalın gösteriyor bence..
Pijama olmanın ötesine geçmemesi gereken bir tayt.
geyik "holiday season" temalarının en popülerlerinden bir tanesi olduğu için bu taytların üzerinde kullanılıyor diye düşünüyorum. neticede kış mevsiminde giyilecek türden kalın taytlar ve yerli üretici bile üretse bu tasarımlar ya da fikirler ithal oluyor. hiç giymediğim giyen/giymeyenleri gündemime sokmadığım tayt çeşidi.
Özellikler kışın tayt giymeye bayılıyorum. İnanılmaz rahat. Genellikle siyah giyiyorum. Kot (gizlinot: gri kot )görünümlü yada birazcık deri detaylı taytlarıda seviyorum. Gelelim geyikliye? Geyikli tayt nedir ya. Yani kim dalga geçiyorsa haklı. Darılmaya gücenmeye gerek yok. Bir kere neden geyik. Anlamış değilim. Ayrıca geyikliyle beraber baştan aşağı leopar, zebra, yılan vb motifli taylarıda sevmiyorum.
samimi bir arkadaşım kendine bu taytı alırken bana da almıştı. bende kızın gönlü kırılmasın diye kabul ettim. evde bile giymedim henüz. dışarıya çıkarken sıkça tercih ettiğim bir giysi değildir tayt. evde de rahat rahat dolaşmayı sevdiğimden beni sıkar. anca pantolon altına giyerim üşümiyim diye.
pantolon altına giyilmesi gerektiğini düşündüğüm tayt modeli. (gizlinot: hatta diğer tüm alacalı bulacalı taytlar pantolon altına giyilmeli kfsgd)
bütün alaycılıklarına rağmen erkekler bile kadınlara karşı kadınlar kadar acımasız olamıyorlar dedirten tayt.
İsteyen istediğini giyer taytıdır.
edit: beğenmeyen neyi beğenmedi merak içindeyim.
19 ocak 2015 11:20
20 ocak 2015 13:01