103. En sevdiğim maskaralardan biri güzel kiviriyor tek tek ayiriyor. Kivamida guzel ne cok sulu ne hemen kuruyor. Tam fiyat performans ürünü.
- süslü
- pet
- sanat
- bürokrasi
- diğer
cornelia, kivircikgillerdenn ve 18 kişi daha bu ürünü kullanıyor.
mourning, rujsever ve 4 kişi daha bu ürünü almak istiyor.
içerik listesi

- medya (3)

ten rengi: | esmer |
yaş: | 29 |
kepekli saç: | evet |
102. a101'den 13 tlye aldığım rimeldir kendileri. her gün rimel süren biri olmadığım için, kıvrık, koyu renkli, orta uzunluktaki kirpiklerimde rimel sürdüğümde daha fazla bir etki bekliyorum. birkaç kat geçmeme rağmen yetersiz bulduğum için bir daha almayacağım. fakat bu fiyata gayet yeterli bir ürün ve kolay temizlendiğini de söyleyebilirim. maybelline black dramadan devam.

saç tipi: | kuru |
yaş: | 21 |
saç rengi: | açık kestane |
kepekli saç: | hayır |
101. abartıldığı kadar güzel bir maskara olduğunu düşünmüyorum. fırça yapısı sebebiyle sürerken hep kirpik diplerimi boyadı. genel olarak hacim vermesi güzel ama benim gözlerimde çok akma yaptı. ki genelde çok sulanmaz gözlerim ve her maskara da akma yapmaz. tavsiye etmiyorum yerine golden rose essential maskara gri olanı alınabilir. neredeyse aynı fiyattalar ve o çok daha güzel ve akma yapmıyor

saç rengi: | koyu kestane |
saç kalınlığı: | kalın telli |
yaş: | 25 |
saç tipi: | yağlı |
100. tanım: a-101'den 13 tl fiyatla satın almış olduğum, yerli golden rose markasına ait, yüksek hacim ve simsiyah kirpik görüntüsü vermeyi vadeden, bombeli yapıda plastik fırçalı maskaradır.
her maskara yorumumda adet olduğu üzere kirpik tipimi açıklamakla ve bir maskaradan beklentimin ne olduğunu belirtmekle konuya giriş yapayım. benim kirpiklerim ortalama uzunlukta ve hacimde olup aynı zamanda düz ve açık renkteler. bir maskaradan beklentim alerji yapmaması, dökülüp akmaması ve tabii ki diğer özelliklerinden önce gözle görülür bir hacim vermesi. bu maskara içine farklı zamanlarda iki kez inglot duraline damlatmış olmama rağmen gün sonunda göz altlarımı pandaya çevirecek kadar fazla seviyede akıyor ve ilginçtir ki pul pul dökülme de yapıyor. dolayısıyla otomatikman beklentimi karşılamamış oluyor ama merak edenler için belirteyim, hacim verme konusunda da bence gayet vasat.
olumlu özellikleri: her durgstore markette ve hatta a-101 marketlerde bile çok uygun fiyatla bulunabilmesi, kirpiklere günlük makyaj için uygun belirgin ve yeterli siyahlıkta görünüm verme konusunda başarılı olması ve bunu yaparken topaklanmaması, misel su ile kolayca temizlenmesi ve kirpiklerde kalıntı bırakmaması, Türkiye menşeili bir firmaya ait yerli üretim bir ürün olması.
olumsuz özellikleri: hacim vermiyor, kıvırma konusunda tek başına işe yaramıyor ve kirpiklerde verdiği en önemli etki olan uzunluk bile bir süre sonra yarattığı ağırlık nedeniyle geçiyor. kışın kullanmadım ancak yaz sıcağında kullanılacak bir ürün asla değil; içine inglot duraline damlatarak kullanmaya çalışmama rağmen felaket seviyede akma ve dökülme yapıyor. kötü bir plastik gibi kokuyor ve ne zaman bu maskarayı kullansam kirpiklerim hızla ağırlaşıyor, "gün bitse de şu göz makyajımı bir temizlesem artık" hissi veriyor.
özetle; bir daha 13 tl dahi verip de satın alacağım bir maskara değil ve kendisini uygun fiyatına rağmen tavsiye etmiyorum.

yaş: | 34 |
cilt alt tonu: | nötr |
kepekli saç: | hayır |
99. Kirpik lifting görüntüsünü sevenler için ideal. Hacim konusunda çok zayıf fakat kıvırma, uzatma, tel tel ayırmada çok iyi. Hacim veren bi maskaranın üzerine uygulandığında takma kirpik etkisi yaratıyor.

göz rengi: | ela |
saç tipi: | normal |
yaş: | 29 |
cilt alt tonu: | cool |
kepekli saç: | hayır |
98. Uzatması ve kıvırması orta derece. Benim kirpiklermde dolgunluk sağlamadı. Günlük hafif bir maskara.

göz rengi: | açık kahverengi |
saç tipi: | normal |
yaş: | 26 |
saç rengi: | kestane |
kepekli saç: | hayır |
97. Maskarasız dışarıya çıkmayan biri olarak uzun zamandır günlük kullandığım bir ürün. Yapısı ağır değil, topak topak yapmıyor, kirpiklerime güzel hacim veriyor, kolay temizleniyor ve fiyatı uygun. Özel günler haricinde sürekli kullandığım bir maskara ve memnunum

cilt tipi: | yağlı |
göz rengi: | açık kahverengi |
saç şekli: | kıvırcık |
yaş: | 24 |
cilt alt tonu: | nötr |
saç rengi: | kestane |
kepekli saç: | hayır |
96. fiyat performans açısından çok başarılı bulduğum maskara.
kirpikleri yapıştırmıyor,tek tek ayırıyor,uzatıyor,yeterli bir hacim ve siyahlık veriyor.günlük kullanım açısından gerçekten çok yeterli.maskaram bitince tekrar alırım dediğim seçenekler arasında.

95. Kıvrık ve dik olmayan, gür sayılmaz diyebileceğim süpürge kirpiklerimi dize getirmiş maskaradır. Silikon fırçalı. f/p açısından oldukça iyi. Gün içerisinde akma dökülme yapmadı.

yaş: | 27 |
cilt alt tonu: | cool |
kepekli saç: | hayır |
94. Soğuktan şelale gibi akan gözlerimde akma, bulaşma, dökülme yapmamış maskaradır. Günlük olarak kullanmak için harika bir maskara gerçekten. Hacim vermesi günlük kullanım için ideal, öyle aman aman hacim özelliği yok fakat tek tek ayırıp uzatma özelliğini bilhassa başarılı buldum. İlk açıldığındaki ıslaklığı gayet yerinde. p/f oranı yüksek. Kesinlikle tekrar alacağım bir ürün.

saç rengi: | açık kestane |
göz rengi: | ela |