kolay kolay şekli bozulmaz ama bence yine de giyim markalarının sütyenlerindense direkt işi bu olan iç giyim markalarını tercih etmelisiniz.
4 adet h&m sütyenine sahibim. sütyen yıkama için olan topları kullanmama rağmen 4 ünü de senelerdir kullanıyorum ağzı burcu hiç yamulmadı, eskimedi. Seviyoruz <3
25 mayıs 2022 17:37
25 mayıs 2022 17:38
çok beğendiğim, kendini iç çamaşırı markası diye tanıtanlara tur bindirmiş sütyenlerdir. Doğumdan sonra emzirme sütyenini almıştım, ikili paket olarak. Çok memnun kaldım. Yumuşacık, kullanımı çok rahat. Tabiki emzrime döneminde mastit olmamak için balensiz sütyen kullanılması gerektiğini bildiklerinden ona göre üretmişler. Balensiz olmasına rağmen formunu da keybetmiyor. 1.5 senedir hemen hemen her gün kullanıyorum dönüşümlü, yavaş yavaş formunu kaybetmeye başladı ama o kadarı da normal, hakkını vermek lazım. Şimdi balenli dolgulu modellerine bakıyorum, gözüm kapalı alacağım.
uzun süredir en sevdiğim sütyenler buradan çıkıyor. küçük memeli biri olarak kalıplarını gayet iyi buluyorum. yani boşluk falan olmadı hiç. ayrıca modelleri benim gibi siyah sütyen ve bralet hastası biri için çok güzel. bir de oysho gibi fiyat olarak da uçuk değil. indirim zamanları da olduğu için f/p anlamında sorun yaşamazsınız.
söylemeden edemeyeceğim, şu an beğendiğim ve ulaşabildiğim marka bu olsa da la senza' nın yerini tutmuyor hiç bir şey. hasretimsin la senza...böhüü
Kalıbı bana tam olan sutyenlerdir. Kaliteleri de fena değil M&S da severim ama arada ciddi bir fiyat farkı var, gidin h&m alın efem.
hep aldığımdır. hem sütyen hem külot kalıplar güzel modeller güzel fiyatlar güzel e daha ne isterim.
5 senedir kullanıyorum şekli asla bozulmadı sadece bir tanesinin teli çıktı (benim bir süre sürekli sadece onu kullanmamdan kaynaklı sanırım) onun dışında kendisi makineye rağmen zarar görmemiştir.
eski versiyonlarını çok beğenirdim. Şimdi 2'li olan basic sütyenlerinin hepsi dolgulu. dolgusuz sütyenleri fiyat/pefprmans olarak çok başarılılardı. bendekiler eskidi, artık yenilerini almak istiyordum. reyonda çalışan kız artık gelmediklerini söyleyene kadar.
Sanırım 5-6 tane var. Almanyadan 4 sene önce aldığım var mesela dantelleri biraz tüylendi ama ne demiri çıktı ne de yamuldu. Fakat Türkiye mağazasından aldığım sütyenlerde nedense demir çıkma durumu yaşıyorum. Ben yine dikip kullanmaya devam ediyorum ama can sıkıyor.
bende birkaç tanesi var ancak düzgün seçmediğim için hiç rahat değiller.
en son aldığım 2'li sütyenlerini gayet beğenmiştim.Yıkanınca deforme olmadılar,rahatlardı,duruşları iyiydi ancak giydikçe tutuculuğunu kaybetti sürekli askısını kısaltmak zorunda kaldım dolayısıyla sırt kısmı yukarı çıktı ve artık rahatsız edici olmaya başladılar.İlk aldığımda olduğu gibi olsalar çok çok iyi derdim ancak şuana kadar oyshodan aldığım sütyenin dışındaki diğer her sütyen gibi bunlar da rahatsız edici olmaya başladı.
ama almaya yine devam ederim özellikle de ikili olanları.Belki nadir kullanırsam daha az deforme olurlar.