1. kızlar bu benim yağlı-karma ve hassas cildime kullandığım en iyi güneş kremi. asla yağlı hissiyat yok, saatler sonra bile. aşırı ince yapılı, koruması da yüksek.
yapısı: ne mat, ne de aşırı nemlendirici veya parlak, kadife bitişli. normal ince yapılı nemlendirici gibi.
ilk sürüş etkisi: hafif bir nemlendirme etkisi var ama dediğim gibi, ''hafif''. nemlendirici nemlendirmesi beklemeyin. zaten kuru ciltlere önermem.
gün içinde etkisi: bir ara konya'ya gitmem gerekti, o sıra kullandım. konya'nın çöl iklimini bilen vardır illa... (gizlinot: gölgeleri buz gibi, güneşleri ateş sıcağıdır. sabah ve akşam donarsınız, öğlenleri de yanarsınız. bir de ülkenin havası en kuru şehri olabilir. bildiğiniz çöl iklimi işte.) bütün gün yüzüme yoğun güneş ve çöl sıcağı yediğim halde roza'm aktifleşmedi.
gün sonu etkisi: cildimde aşırı yağ birikimi, hassasiyet, kızarıklık yoktu. sonraki günler de sivilce ve leke oluşumu gözlemlemedim. her zamanki gibi çift aşamalı temizlikle cildimden arındırdım.
formülü değişmediği sürece hayatım boyunca almaya devam ederim. aradığım güneş kremini buldum!
ulaşımı da kolay, watsons online'dan aldım ben. umarım bunun da fiyatını uçurmazlar! >:( (gizlinot: banila co temizleme balmının acısı... geldiğinde indirimsiz 400 liraydı şuan indirimli 700 lira.)