sorular içinde ara
yeni soru sor
son sorular
son cevaplar
kategoriler
  • süslü
  • moda alışveriş
  • kuaför & güzellik merkezi
  • sağlık
  • spor
  • gönül işleri
  • aile arkadaş ilişkileri
  • cinsellik
  • eğitim & kariyer
  • seyahat
  • pet
  • sanat
  • bürokrasi
  • diğer
girdi yaz
medya ekle
  • linki kopyala
  • şikayet et
  • girdiler (11)
  • medya (0)

1. sosyal medyada insan gömme furyasından son örnek, bir de şarkı sözüymüş tam rezillik. Böylelerine "aynen herkes yılan bir sen melaikesin maşallah" demek istiyorum. Yav insanız insan aloo uyanın sabah oldu :(

4 ekim 2017 12:53

2. kısa ve net sevmiyorum bu tip ifadeleri. yılan da olsa insan kadar zarar vermiyor çünkü.

4 ekim 2017 13:13

3. en sevmediğim cümle budur heralde. bunu söyleyen insanlar genellikle karşısındakine çok iyi laf çarptığını falan zanneder, çok havalı olduğunu düşünür bence komik.

neyse,sevmem.

4 ekim 2017 13:50

4. Bunu söyleyen insan laf falan soktuğunu düşünüyorsa yazık ne diyeyim.

4 ekim 2017 15:49

5. aynı zamanda, hayatı film olup istediğine rol, istediğine yol veren insan beyanatı olabilir.

4 ekim 2017 16:26

6. asla kullanmayacagim bir soz obegi. kendime yakistiramam. terbiye, gorgu ve kultur insanin kullandigi usluptan hemen belli olur. kendine yakistiran kullansin tabii.

4 ekim 2017 17:28

7. akrabaların facebook iletileri gibi

4 ekim 2017 17:35

8. Favori lip sync şarkım

Kankalarıma videolar çekip çekip atıyorum yılan sevmediğimi beyan ederek 

Çok geyiği dönüyor bizde. ben seni çoh sevmiştim sen neden bana böyle yaptın lanet olsun bu hayat lanet olsun bu sevgim çocuğu gibi benim için 

4 ekim 2017 17:51

9. biri bana bunu söylese "ayy kompleksli varoş" diye kötü kadın kahkahamı atar günüme tam gaz devam ederim. 

bazen karşıdaki insanlara ettiğiniz hakaret minvali şeyler sizin ne kadar içten içte kudurduğunuz hakkında ipucu verir ve tam tersi o kişinin gururunu okşamış olursunuz. unutmayın tepkisizlik çoğu zaman en iyi tepkidir. 

5 ekim 2017 00:23

10. şey çok ironik değil mi ama ya bunu ebru polat tıynetinde bir insanın söylemesi, milyonların da benimsemesi falan.

yalnız biri bunu söylese bana düşündüm de, iltifat olarak alıyorum tatlım falan derim herhalde. sonuçta şereftir benim için yılan olmak, tısssssss...

5 ekim 2017 09:46