girdi yaz
    medya ekle
    • girdiler (652)
    • medya (8)

652. stradivarius indirim kodu olup da kullanmayacak varsa rica etsem alabilir miyim?

dün 16:37

651. Üniversiteden yeni mezun oldum

Kpss B grubuna hazırlanan depremzedeyim

Elimde hiç kaynak kitap yok

Daha önce hazırlanmış kazanmış kitaplarını vermek isteyen süslü olursa çok sevinirim

27 kasım 16:48

650. Üst 38 alt 38-40 beden klasik kıyafetlerini hibe etmek isteyen varsa mesaj kutuma beklerim.ihtiyacım olmasa yazmadım.

10 kasım 21:46

649. "Beden kayıt tutar" kitabı elinde olup da satmak isteyen Ankara'daki suslüler benimle iletişime geçebilirseniz sevinirim, talibim...

6 kasım 21:23

648. muscent hypnose, crystal noir ve bloom gorgeous gardenia'ya talibim. kargo karşılığında almak istiyorum.

5 kasım 23:57

647. merhaba susluler kpss b için kitap ihtiyacım var. elinde kpss b için kaynakları olan varsa iletişime geçerse çok sevinirim.

10 eylül 00:35

646. Tyt' ye hazırlanacak olan komşumuzun kızı için test kitaplarına ihtiyacımız var. Artık İhtiyacı olmayan gönderebilecek olan süslüler varsa çok seviniriz.

24 temmuz 16:54

645. merhaba süslüler. kullanmadığınız, son kullanma tarihi yaklaşan size uymayan her türlü makyaj malzemesi ve cilt bakım ürününe talibim.

11 temmuz 16:19

644. Süslüler çalıştığım ofiste 17 yaşında çalışan kızımız var stajyer, iş yerine uygun ceket gömlek vs ihtiyacı var. Bedeni 34/36

Ben elimden geldiği kadar yardımcı oldum.

Kullanmadiginiz ceket gömlek vb ürünlere talibiz.

8 temmuz 15:31

643. Elinde az kullanilmis siyah ya da koyu mavi ruju olan ve hibe etmek isteyen var mi acaba?? Bir de lacivert sedefli far arıyorum hibe etmek istemeyen ama boyle bir fara sahip olan birisi var mi cok aradim be

25 mayıs 02:33