-Bu bir hibe talebidir-
Deprem bölgesi Malatya'dayim.
Elinde 1 yaş üstü(3 veya 4 numaraya tekabül ediyor markaya göre) biberon maması bulunan bir süslü annemiz varsa talibim
elimde mad parfümden alınmış michael kors - sexy amber kokusunun muadili var. 100 ml boyunun 3/4'ü dolu. yaklaşık 75 ml var içinde. isteyen varsa mesaj atabilir.
herkese selamlar :)
maalesef cildim cica içeriğiyle hiç anlaşamadı. her kullandığımda yüzümü mayın tarlasına çeviren, geçen yılbaşı indiriminde watsonstan aldığım ve 1.5 ay önce kadar açıp birkaç kez kullandığım Pure Beauty Cica Soothe Serumu ilk mesaj atana karşı ödemeli olarak ileteceğim.
edit: anlaşıldı.
29 mart 09:59
29 mart 11:15
elimde çok az kullanılmış KPSS kitapları var. Fatih(istanbul) ve yakınlarında olan biri varsa uygun bir yerde buluşup verebilirim.
27 mart 18:58
27 mart 18:58
İzmir'de olan süslülerden akşam boş olan ve Güzelbahçeye yakın, çello seven birisi varsa 8'de Güzelbahçe kavagan houseda çello ile söylenen melodiler konserine gelmek isteyen varsa fazla biletim var, mesaj atabilirsiniz birlikte dinleriz :)
-verildi.
revolution markasının % 0.5 retinol serumunu deneyip memnun kalan, almak isteyen bir süslüye kargo karşı ödemeli olarak hibe edebilirim.
30 ml'lik serumun yüzde 90'ı dolu. bir iki ay evvel alındı.
15 mart 23:37
16 mart 17:30
~verildi
Elimdeki bazı ürünleri birilerine vermek istiyorum. Kozmetiklerin skt sorunları yok.Sancaktepe'de yaşıyorum, yakın birine elden verebilirim ya da alıcı ödemeli kargolayabilirim. İstediklerinizi belirtirseniz ayrı ayrı kişilere verebilirim.
-bioder 3lü kür
-bee beauty collagen kapsülleri(gizlinot: Gül kokuyor, ben bu kokuyu sevmediğim için fazla kullanmadım. Kuru ciltler için etkisi güzel yoksa)
-orta boy kaşık fondöten fırçası
-george orwell 1984(gizlinot: Kaybedip tekrar aldım,sonra bulunca biri fazla oldu)
- travel&soft ortopedik babet 37 numara (gizlinot: Ayağımın önü geniş,o nedenle önden sıkıyor. Ayağınız inceyse sorun yaratmaz )
-graceland nubuk bot 37 numara (gizlinot: çok rahat, ben kombinleyemedim)
15 mart 21:30
20 mart 14:40
-verildi
Merhaba süslülerim, kamuda çalıştığım için, elimde kamuya/ iş hayatına uygun hepsi marka blazer ceket, elbise vb. yıkanmış, kuru temizlemesi yapılmış M bedene uyumlu kıyafetler var. İsteyene karşı ödemeli olarak gönderebilirim.
5 mart 14:50
5 mart 17:26
2 adet üniversite öğrencisi süslüye kitap hibe etmek istiyorum. aralarında klasikler, tarihi kurgular ve chick-lit tarzı romanlar var.
Süslüler kpss calisma kitapları olan varsa ben almak isterim.