girdi yaz
    medya ekle
    • girdiler (14)
    • medya (0)

11. Kardeşim yakın zamanda olduğu için sürece bizzat şahit oldum. Bel ve boyun ağrısı şikayetleriniz varsa gerçekten cesaret etmeye değer. Çünkü yıllar geçtikçe omuriliğe de zarar veriyormus. Kardeşim hayat kalitesinin çok farkettiğini söylüyor. Eskiden yürümek bile istemezdi hemen yorulurdu şimdi spora başladı. Kişiden kişiye değişebilir ama ameliyattan iki hafta sonra da normal hayatına döndü.

20 kasım 2018 02:16 20 kasım 2018 03:04

12. Bu ameliyatı geçirip bana detaylı bilgi vermek isteyen süslü varsa çok memnun olurum. Özellikle İstanbulda bir doktor tavsiyesi mükemmel olur, çünkü doktor aramaktan kafayı yemek üzereyim.

Tanım: büyük memeleri küçültmek için yapılan bir çeşit ameliyat.

20 mayıs 2022 23:39

13. Olalı 10 gün oldu.

-Ağrı/sızı konusunda hiç zorluk çekmedim.

-Dikişlerimin üzeri hala bantlı ama meme görünümünden gayet memnunum şu an için.

-Keşke bu kadar beklemeseydim diyorum.

-Risklerini tamamen bilen ve göze alanlara beklememelerini tavsiye ediyorum, içinizde neler kaldığını çok iyi biliyorum.

-Çocuk sahibi olmayı düşünseniz de süt kanalları konusunda fazla endişelenmeyin, dr'la bunu paylaşıp gerisini kısmete bırakın bence. Dr'lar memesi kocaman olup süt veremeyen de, küçücük olup rahat süt veren de olabildiğini, bunun en net tecrübe edildiğinde görülebileceğini söylüyorlar. Ben ileride bir sorun yaşamayacağıma inanıyorum, süt bezlerimin tamamı alınmamış olduğundan bugünden endişe etmeye gerek duymuyorum.

-dr. konusunu iyi araştırın ama seçenekler arasında kaybolup çok zaman kaybetmeyin. Fiyatlar sürekli çıkıyor, durduramıyoruz biliyorsunuz.

Haddinden büyük memeli hemcinslerime sabır, para ve cesaret diliyorum.

3 temmuz 09:53 3 temmuz 09:57

14. Merhaba İstanbul'da tercihen Anadolu yakasında bu ameliyatı yaptırıp memnun kalan süslümüz varsa fikrine ihtiyacım var. Ameliyatı olmayı düşünüyorum. 8 ve 4 yaşında iki çocuğum var onlarla ilgilenirken aynı zamanda iyileşebilir miyim bunu merak ediyorum. Yakın zamanda ameliyat olan varsa fiyatları da merak ediyorum. Süreci ve yan etkileri de merak ediyorum. Ben hep yüz üstü ya da yan yatarım ameliyattan sonra nasıl yatacağım onu da merak ediyorum. Tecrübesini paylaşmak isteyen olursa mesajını bekliyorum şimdiden teşekkürler 🙏

Tanım: Büyük memeleri küçültmek için yapılan ameliyat.

25 eylül 08:52