içerik listesi

değerlendir
    • girdiler (43)
    • oylar (35)
    • medya (4)

41. 8 yıldır ara ara satın alırım. Nispeten pahalı bi ürün ama sadece geceleri sürdüğümden çok uzun süre gidiyor.  Ağırlık yapan emilmeyen yapış yapış bir şey olduğundan geceleri yoğun bi şekilde sürüyorum. Gündüz sürersem de dişlerimi fırçaladıktan sonra minicik çok az sürüyorum.

16 temmuz 23:12

42. 8 yıldır ara ara satın alırım. Nispeten pahalı bi ürün ama sadece geceleri sürdüğümden çok uzun süre gidiyor.  Ağırlık yapan emilmeyen yapış yapış bir şey olduğundan geceleri yoğun bi şekilde sürüyorum. Gündüz sürersem de dişlerimi fırçaladıktan sonra minicik çok az sürüyorum.

16 temmuz 23:12

43. Kokusu balmumu gibi, yapısı da gerçekten yoğun bir balm olan nemlendirici. Yoğun bir kokuya sahip değil fakat çok hassassanız hoşunuza gitmeyebilir.

Gün içinde boca etmeye müsait değil fakat ben gündüz süreceksem cok minicik alıp dudaklarıma yayıyorum onun dışında sadece geceleri kullanıyorum. Bu açıdan baktığınızda çok uzun süre yetecek kadar ürün var.

Bitince tekrar alırım. sabah uyandığımda nemlendirmesi güzel fakat benim kupkuru dudaklarımda maalesef günün ilerleyen saatlerinde hiçbir etkisi kalmamış oluyor.

23 ekim 23:57