Aloeveralı olanını kullanmaya başladım. Boynumda sivilce çıktı, sabunla ilgisi var mı bilemedim. Kesinlikle renklendirici kullanıyorlar. Parfümü için bir şey demiyorum zaten. Kokusu güzel ve kalıcı. Vücüdumu nemlendirmedi. Boyner’den almıştım, şimdi file marketlerde bile satılıyor. Sadece aldığım için kullanıyorum, bir daha alacağımı sanmam.
Sürekli gittiğim aktar “Ablam bunlar çok iyi, kullananlar çok memnun” deyince - adam benden en az 15 yaş büyük- tamam bir deneyeyim dedim. Kükürtlü olanını aldım. İçinde boyadan başka birşey yok. Kocamanda. El sabunu olarak kullansan sarı sarı akıyor. Bunu doğal sanıp almayın. Aktarı değiştirme zamanı geldi.
aktarlarda bulunabilecek nispeten cildi kurutmayan, hoş kokulu, kremsi köpüren sabunlardır. fiyat olarak artık bir tık pahalı geliyor daha uygunu bulunabilir şayet spesifik bir içerik aranmıyorsa mesela yapı itibariyle bee beauty'nin sabunları da çok benziyor thalia'ya. buradan tercih edilebilecek çeşitler pirinç, beyazlatıcı etki (gizlinot: işe yaradığından değil...) ve damla sakızlı olabilir.
21 şubat 2021 02:01
21 şubat 2021 02:02
bir kaç yıl önce Thalianın yüzümdeki ve kollarımdaki renk eşitsizlikleri için cilt tonu dengeleyici ve pirinç özlü sabunlarını kullanmıştım. o zamanlar çok memnun kalmıştım, özellikle yüzümde gerilme veya kuruluk yapmamıştı, ayrıca sivilce çıkarmadı, bugün rossmanda görünce aklıma geldi, tekrar deneyebilirim
2 temmuz 22:58
2 temmuz 22:59