girdi yaz
    medya ekle
    • girdiler (762)
    • medya (29)

761. inanılmaz derecede yağlı saçlarım olduğu için pure detoks şampuanını kullandım, baya duymuştum bunu. normalde sabah duş alsam akşam yağlanır, bu şampuanda ertesi sabaha kadar dayandı :') ortalama 1ay kullandım. sanırım tekrar almayacağım. çünkü gramaj olarak küçük, fiyatı yüksek, benim saçlarım da çok fazla, yani saçlarımın iyice temizlenmesi için 3 kere min yıkamam gerekiyor. o yüzden bana fazla dayanmaz diye düşünüyorum.

yağlı saçlar için öneriniz varsa her zaman açığım :')

19 kasım 09:11

762. evimde neredeyse tüm ürünleri bulunan markaydı. Her doğum günü indiriminde 2 al 1 öde yapardım. Hatta annemin hesabından da alışveriş yapardım. Ancak iki sene önce yani 2023 temmuz ayında annemin hesabından doğum günü kampanyasını kullanmak için bir Yves Rocher mağazasına gittiğimde çalışan kadın bana kampanyayı 4 al 2 öde olarak değerlendirmemin daha iyi olacağını, zaten yakında ürünlere zam geleceğini söyledi. Elimde çokça cilt bakım ürünü olduğunu belirtmeme rağmen ürünlerinin SKT'lerinin uzun olup hiçbir sorun olmadan evimdeki ürünleri bitirip yeni alacağım ürünleri rahatça kullanabileceğimi söyleyerek beni ikna etti. Neden o anda ürünlerin SKT'lerini kontrol etmeden çalışana güvenip aldım hiç hatırlamıyorum, muhtemelen çok yorgundum. Evdeki ürünlerimi kullanıp Yves Rocher'den aldıklarımı kullanmaya gelince bir tanesinin SKT'sinin geçtiğini fark ettim (satın aldığımda SKT'sini doldurmasına sadece 1 sene varmış). Sürekli alışveriş yaptığım için müşteri hizmetlerini yardımcı olabileceklerini umarak aradım, durumu açıkladım, geri dönüş yapacaklarını söylediler. Birkaç gün sonra hiçbir şey yapamayacaklarını söylemek için aradılar. Şansımı denemek için tekrar arayıp bana satıcının SKT'si çok yakın ürünler sattığını ve elimde çokça ürün olduğunu satıcıya anlatmama rağmen ısrarla SKT'lerinin geçmeyeceğini söylediğini belirttim ama neticede yine hiçbir şey yapılmadı. Bu olaydan sonra markadan çok soğudum. Geçen hafta yine kapağını ilk kez açtığım göz kremim alerji yaptı. Bunun için de hiçbir şey olmayacağını bile bile müşteri hizmetleriyle görüştüm. Bana çözüm olarak 2 sene önce aldığım (o zamanki fiyatı 530 liraydı yanlış hatırlamıyorsam) kremi ve yanındaki diğer ürünleri götürmem şartıyla iade edilebileceğini söylediler. Ürünün güncel fiyatının 1995 lira olması dışında bir sorun yok. 2 sene önceki fiyatın tarafıma iade edilmesinin çok mantıksız olduğunu, en azından yakın fiyatlarda herhangi bir ürünle değişim yapılmasını istediğimi müşteri hizmetlerini arayıp anlatmama rağmen bir çözüme ulaşamadım. Bundan sonra alışveriş yapmayı düşünmüyorum. Zaten doğum günlerinde ve kampanyalı zamanlarda almayı sevdiğim birkaç ürün dışında çok kaliteli, uygun ve vazgeçemeyeceğim ürünleri yoktu.

20 kasım 01:34