girdi yaz
    medya ekle
    • girdiler (7630)
    • fırsatlar (0)
    • medya (429)

7630. trendyolda noir. parfümlerinde alt limitsiz 50 tl indirim veriyor. özellikle lancome la vie est belle kullanan süslülerim k7 numaralı parfümünü öneririm baya aynı kokuyor ve kalıcılığı çok başarılı.

1 aralık 16:44

7629. gelen mailde, yarın gratise özel markalarda net %70 indirim olacağı yazıyor.Bakalım gerçekten tatmin edecek mi

30 kasım 21:31

7628. Hepsiburada'da badenatural ürünlerinde sağlam indirim var.

28 kasım 11:07

7627. Trendyol'da Pandora satıcısında da Black Friday devam ediyor 2 bileklik aldım kendime,sadece Pandora satıcısından alın mutlaka.Tek tasımı da kendim alıcim.

27 kasım 16:21

7626. Heryerden indirim yağan şu günlerde indirim gibi indirim haberi ile geldi Kore Cilt bakım temsilciniz (gizlinot: swh) Limonian Trendyol mağazasında Coxrx'ten Dalba'ya Chamos'tan Bibimcos'a tüm indirimlere ek 2. ürüne %10 indirim birde çok satan ürünleri 3 saatlik flaşa koymuşlar. Sadece bugüne özelmiş. Zamlanmadan alınması gerekenleri mutlaka kapın derim (link: https://www.trendyol.com/magaza/limonian-turkey-m-526177?sst=0 meraklısına link)

24 kasım 14:47

7625. Trendyol bugüne özel çoğu kozmetik ürüne sepette tüm indirimlere ek %10 indirim (gizlinot: Alt limit 250 TL) + %10 indirim kuponu (gizlinot: Alt limit 400 TL ) tanımlamış. Mac desert rose allığı %30 + %10 +%10 indirimle 463 TL'ye almış bulundum. İlgilenenlere duyurulur...

24 kasım 10:59

7624. hızlı ecza uygulamasında 400 TL'lik alışverişte 100 TL indirim var. son zamanlarda saç bakımı için vitamin takviyesi kullanmaya başladım. vitamin takviyelerimi ve dermokozmetik yüz temizleyicilerimi bu uygulamadan alıyorum gün içinde siparişim geldiği için. o yüzden bugün indirimi görür görmez alışverişimi yaptım. kaçırmayın derim süslüler

23 kasım 18:51

7623. Migros sanalda 46 adet molped pure&soft 55 tl süslüler uzun zamandır bu fiyata görmemiştim kaçırmayın bence

23 kasım 11:26

7622. pegasusta uçak biletleri yurtiçinde 399 tlden başlayan fiyatlarla (aralık-nisan arası)

22 kasım 13:53

7621. pegasus yurtiçi uçuşlarda bugün ve yarın alınacak aralık-nisan arası uçuşlarda kampanya var süslüler tek yön bilet 402 liraya düşüyor.

22 kasım 10:59