içerik listesi

değerlendir
    • girdiler (133)
    • oylar (84)
    • medya (1)

133. iyi, hoş vaatlerini yerine getiriyor ancak tüm kalyon ürünlerindeki sorun bunda da var. Fırçası çok kısa. Ürünün yarısına geldiğinde fırça ürüne ulaşmıyor ve çöp oluyor.

13 mart 16:30

132. tırnakları güçlendirdiği aşikar ama içinde formaldehit var. Formaldehit çok kanserojen bir maddedir. kadavralar bozulmasın diye bu sıvıların içinde bekletilir hatta. Ben nasıl onay aldı onu anlayamıyorum. Sürekli tırnaklarınıza sürdüğünüzde eser de olsa tırnak etlerinize de sürmüş oluyorsunuz. İlerleyen süreçte geri dönüşü korkunç olabilir.Buna dikkat ederek kullanın hatta aşırı bir ihtiyacınız yoksa kullanmayın.

12 ocak 13:13

131. trendyoldan iki gün önce verdiğim siparişim bugün elime ulaştı. bakalım, kullanıp göreceğiz artık

6 ocak 17:03

130. rosmanndan aldığım işe yaramazken trendyoldan aldığım işe yarıyormuş gibi hissediyorum. çok saçma :)

5 ocak 16:30

129. Tırnakları hiç kırılan biri değildim. Kalıcı ojeden sonra tırnağım çok inceldi. Sert dokusunu kaybetti. Bunu aldım öneriler üzerine. Gerçekten çok işe yarıyor, tek kat sürüyorum iki gün sonra çıkarıp havalandırıp, diğer gün tekrar sürüyorum. 1hafta sonra eski sertliğine döndü.

1 eylül 2022 20:11

128. bu mucizevi ürünün başlığının güncel kalması adına önceki girdiye eklemek yerine ayrı bir girdide belirtmek istediğim birkaç şey var. bu arkadaş çok güzel baz görevi görüyor, ürünü sürdükten birkaç saat sonra ojemi sürüyorum ve çok iyi tutuyor asla uçlardan vb soyulmuyor. ikincisi tırnaklarımı daha hızlı uzattığını fark ettim. elimde bu ürün olmayınca bazsız oje sürdüğümden dolayı tırnaklarım epey sarardığı için yaklaşık 2 hafta önce küt kesmek zorunda kaldım, birkaç günde uzadılar bile. sararma demişken sararmayı da geçiriyor, bildiğiniz kireç sürmüşüm gibi olan sararmayı alıp götürüyor. 3 gün önce 2 kat sürüp bugün yenileyeyim dedim, sarılıklardan eser yok. 3 günde 1 tek kat sürmeye devam edeceğim, tam olarak tırnak dostu ürün. başka heyecanlar aramayın, bir şans verin efendim.

31 ağustos 2022 23:19

127. base coat ya da top coat olarak kullanılabilen sigara sararmasını önleyip tırnakların kırılmamasına yardımcı allahın nimeti ürün

5 ağustos 2022 02:02

126. muadili ürünleri çokça denemiş ve para dökmüş birisi olarak, Hayatımda gördüğüm en iyi tırnak sertleştirici. kağıt gibi kırılan ince tırnaklarımı harika derece de sertleştirdi. artık nadiren sürüyorum sürmesem bile tırnaklarım güzelleşti.

22 temmuz 2022 17:51

125. The oscar goes to "kalyon nail protective hardener". Gerçekten abartmıyorum. En sonunda tırnaklarımı ağız tadıyla uzatabilmemi sağlayan iksir. Ojenin altına tek kat sürünce günlerce dayanıklılığını koruyor, iki kat sürünce de yarı opak beyaz oje gibi duruyor. Günlerce tırnaktan asla çıkmıyor ve Gerçekten tırnakları güçlendiriyor, besleyici içeriğe sahip olduğu için de ürün yoksa bile tırnaklarım 2-3 gün sertliğini koruyor. Kesinlikle Fiyatının hakkını en fazla veren tırnak bakım ürünü.

Edit: sararmayı önlediğini de belirtmeliyim.

Edit 2: imla

26 mayıs 2022 11:28 31 ağustos 2022 23:21

124. ince tırnaklarımı cidden sertleştiren tek ürün. cidden bu ürünü kullanana kadar tırnak sertelşeştirici ojelerin aslında pek de işe yaramadığını düşünüyordum. ozellikle iki kat sürünce bebek gibi oluyor tırnaklarım.

19 mayıs 2022 23:35