354. pamuktan olması gerçekten hoş olan diğer markalara göre daha az tahriş eden ve gece boyu daha büyük olan bir ped. bence tek sıkıntısı az kullanımda bile kenarının patlayıp pamukların dökülüyor olması. o yüzden tercih etmiyorum.
- süslü
- pet
- sanat
- bürokrasi
- diğer
basakc, lizzy ve 57 kişi daha bu ürünü kullanıyor.
mervex, kedikadin ve 1 kişi daha bu ürünü almak istiyor.
içerik listesi

saç şekli: | düz |
yaş: | 35 |
alerjik cilt: | evet |
saç kalınlığı: | ince telli |
353. Sol 2 yıldır yapısı değişen ve hışır hışır olan, inanılmaz hassasiyet yapan bir ped. Her gün zamlanan fiyatını asla haketmiyor.

göz rengi: | koyu kahverengi |
saç tipi: | kuru |
yaş: | 28 |
kepekli saç: | evet |
352. sana birkaç kelamım olacak.
geçenlerde migros indirimde naturals serisinden normal 20'li pedlerinden stokladım. stokladım çünkü daha önce kullandım, biliyorum. memnundum. uyguna denk getirdiğim için mutlu da oldum ama kursağımda bıraktın. fiyatlar artıyor, tamam. ürün içeriği adet olarak azalıyor, ona da tamam(gizlinot: normal olan paketler 22 den 20 adete düşmüş). ama sen aynı seriymiş gibi sadece kelime oyunlarıyla(gizlinot: . %100 doğal pamuk ve hipoalerjenik kısmını %100 pamuk nefes alır olarak değiştirmişler) değiştirdiğin paketin içine koyduğun pedleri de yarı yarıya hacmen düşürürsen buna tamam diyemeyeceğim artık. dkh kullanmamdan mütevellit regl dönemlerim eskiye nazaran hafif geçse de artık çöpsün gözümde.
senin için yeni tanımım: günlük pedden hallice ped üreten, kalitesiz ve pahalı ped markası.
edit: düzeltme

cilt tipi: | normal |
göz rengi: | açık kahverengi |
saç şekli: | düz |
saç tipi: | normal |
yaş: | 27 |
kepekli saç: | hayır |
351. sızdırması konusuna katılıyorum. sıcak bir yaz gününde sırt üstü uzanırsanız bu ped ile kanın poponuzdan doğru iç çamaşırına geçmesi gerçekten kaçınılmaz. aynı cinnetleri geçirdim, demek yalnız değilmişim. ayrıca bence hışır hışır da. regl haftamda hep tayt giyerim külodu ve pedi tutsun diye. ona rağmen her adımımda sanki bebek bezi takmışım gibi hışırdıyorum. orkidin eski zamanlarındakinden de fazla bir hışırdamadan bahsediyorum. bence bu hışırdamama işini en iyi molped başarıyor.

göz rengi: | koyu kahverengi |
yaş: | 27 |
saç rengi: | koyu kestane |
350. Lanet olsun. Sadece lanet olsun.
İndirimde bulunca ekonomik bi pakedini almışız 2 aydır kullanıyorum rezalet. Dokusu poşet gibi olmaması hissi ile güzel fakat gel gelelim ki sızdırıyor ve ıslak hissettiriyor. En uzun gece boyunu kullanmama rağmen sızdırıyor. Zaten periyot dönemi çok yoğun kanamalı geçen biri değilim. En hafif şekilde ilerliyor ve bu azıcık kanı da arkama sızdırıyor. Sızdığını görünce taştı sanıp tuvalete koştum ve ped bomboş. Afedersiniz sanki kanamam popomdan oluyormuş gibi hissediyorum. 13-14 yaşımdan beri regl oluyorum ilk defa şu son 2 aydır hem kıyafetlerimi hem de çarşafımı batırdım. Zımpara gibi olmasına rağmen Bimdeki scarlet bile bundan bin kat daha iyi

349. Nasıl bu kadar tercih edildiğini anlamadığım ped markasıdır. Bugüne kadar dönüp dönüp şans vermeye çalıştım belki kendini geliştirmiştir, belki eskisi gibi değildir diye ama yok. Ne zaman taksam sürekli arkamı kontrol etme ihtiyacı duyuyorum en büyük boyunu taktığım halde. Üstelik bir yere oturduğum zaman yeni takmış bile olsam oturduğum yere sızmış, bulaşmış oluyor çünkü kanı asla çekmiyor. Değiştirirken özellikle bakıyorum, sıvı halde üstünde kalmış oluyor. Bir de o ıslaklık hissi var ya hatırladıkça tüylerim diken diken oluyor. Sürekli vıcık vıcık geziyorum. Ayrıca deli gibi de koku yapıyor bu ped. Tek olumlu yanı diğerlerinden daha az pişik yapması ama inanılmaz kalın bir ped olduğu için varlığını hissettiriyor. Özellikle orkid'den buna geçmişseniz kalın gelebilir, normaldir. Son kez şans vermiştim ama bir daha asla diyorum.

saç kalınlığı: | normal |
saç tipi: | yağlı |
348. adet döneminde çok fazla kanaması olanlar için kurtarıcı olabilir. yaklaşık iki üç yıldır kullanmıyorum. aşırı derecede pişik yapıyor. bebek bezini kesip koyun daha iyi yani. belki değişmiştir uzun süredir kullanmadığım için bilmiyorum ama benim tercih ettiğim bir ürün değil.

saç şekli: | kıvırcık |
yaş: | 22 |
saç kalınlığı: | kalın telli |
kepekli saç: | evet |
347. ilk tercihim olan ped markası. dokusundan çok memnunum. diğer pedlere oranla kendimi daha güvende hissetmemi sağlıyor. indirimde gördükçe stokluyorum.

saç rengi: | kestane |
saç kalınlığı: | normal |
göz rengi: | yeşil |
saç tipi: | yağlı |
346. yumuşaklık konusunda çok iyi ama pedleri de tamponları da sızdırma yapıyor.

yaş: | 102 |
345. Diğer ped markalarının haşur huşur naylonsuluğu bu pedde yok. Hele hipoalerjenik olanı var ki yumuşacık.Normalde orkid infinity kullanıyordum onu tek geçerim ama çok pahallandı alınacak gibi değil. Bu yüzden kotexe geçtim infinityden sonra en iyisi kotex hipoalerjenik diyebilirim.
Hem rahat hem taşırma yapmıyor.

alerjik cilt: | evet |
yaş: | 26 |