3. la colors markasının bir zamanlar acayip meşhur olan la girl pro conceal isimli kapatıcısının paketlemesiyle aynı çıkardığı kapatıcısıdır. karışmaya aşırı müsaittir.
hiç aşırı performanslı bi tarte shape tape ya da mac studio finish/ pro longwear gibi kapatıcılar kullanmadım bugüne kadar, öyle bir kapatıcıyla karşılaştıramam. mükemmel bir kapatıcı değil, fondöten sürmeden sadece kapatıcıyla sivilce izi örtme konusunda çok başarılı bulamadım. pudrayla da sabitlesem uçuyor sanki. göz altıma da sadece lens taktığım günlerde aşırı yorgun gözükmeyeyim diye sürüp pudrayla sabitledim. şak diye sabitlenmiyor yapısı yumuşak yapılı ama yağlı değil. gün sonunda otoban çizgisi gibi göz altı çizgisi görmedim ama sabahki kapanmış hali de kalmamıştı. uygulama için aplikatör ucu tam göz altına göre, lipgloss aplikatörü gibi değil, fırça gibi sıkınca ürün geliyor. kullanımını kolay buldum.
yoğun morluklu göz altlarında sorun çözmeyecektir ama daha sakin yapılı kapatıcı arayanlar için bir seçenektir. bir daha alır mıyım, muhtemelen hayır.