37.
Dudak kalemlerinin kapağında kendinden kalemtıraş var, bu açıdan çok işlevsel. sürümü de kolay ancak içinde paraben bulunuyormuş. keşke içindekilere mağazada baksaydım, almazdım. ayrıca renk konusu sıkıntılı: dışı bordo görünen kalemden bildiğiniz şeker pembesi çıkabilir; şaşırmayınız.
36.
Bu markanın pudra fırçasını 4 senedir kullanıyorum. Belki yüzlerce kez yıkadım, ne tüyleri döküldü ne de sertleşti. Hala taş gibi devam etmekte, fiyat performans olarak çok memnun kaldım.
35.
seneler önce ingiltere'deyken merak edip, çok ucuz olmasından mütevellit, bir kaç tane rujunu almıştım da resmen kireç gibiydiler. buna rağmen aldığım far fiyatına göre iyiydi. Türkiye fiyatları indirimliyken bile markanın ederinden fazla olduğu için şimdilik herhangi bir ürününü almayı düşünmüyorum.
34.
Fire Vixen paletini neredeyse hergün kullanıyorum. İçinde 3 tane mat kahverengi geçiş rengi var ve birbirlerine karışabiliyorlar. Sedefli renkler zaten çok güzeller ve gün sonunda sim sim kalmadıkları için neredeyse hepsinde bir tane çukur bulunmakta
33.
Heaven and earth paletinden oldukça memnunken winter collection gibi bi adı olan far paleti almıştım. Sıfır pigment.
32.
Eve shop'un black friday indiriminden 17 liraya undressed me too paletini ve ikinci ürüne kargo bedava olduğu için kahverengi bir göz kalemini almıştım. O zamandan beri kullanıyorum. Far paletindeki mat renkler vasat, ozellikle siyah olan aslında siyah değil gri .sedefli renkler oldukça pigmentli. O bakırlar, kahveler efsane. Tozutma sorunu yaşamadım ben. Farlar gayet yumuşak. Bazsız kullanınca gün sonunda çizgilere dolabiliyor. Göz kaleminin rengi rich brown. Günlük kullanıma uygun güzel kahve. Sürümü kolay, akma durumu yaşamadım. Ama daha iyisi de bulunur. Kapağında kendi kalemtıraşı var. Bunun fiyatı da 5 lira gibi bir şeydi. Fiyat performans olarak beğendiğim marka oldu.
31.
fiyatlara ayar çekilmiş. hani 6 liralık paletler nerde? 22 lira olmuşlar o da indirimli fiyatı indirimsiz 30 lira dgfjdhfjshdh
çöp almam çöp. zaten görünüşleri kırtasiye kozmetiklerinden hallice. ilgimi çekicek hiçbir şey yok. bu işin suyu çıktı gerçekten.
30.
Çok kızgınım süslüler çok en çokta kendime kızgınım. 50 liramı gidip çöpe atsaydım daha az canım acırdı.
Seneler önce ben bu markanın undressed paletini kullanıp asla sevmemiş satmıştım. Geçen gün eve' de gezerken ultimate undressed paletini 50 liraya satın aldım. Renkleri, paletin duruşu o kadar güzel ki engel olamadım biraz da moralim bozuktu ıvır zıvır alasım geldi.
Ben bundan 3 sene önce bütün ama bütün far paletlerimi elden çıkarıp kendime sadece makeup geek ve mac farlardan oluşan bir palet yapmıştım ve son 2 yıldırda sadece bunu kullanıyorum. Neden bunu yaptığımı hatırladım. Elinize aldığınızda pigmentine wouv diyebilirsiniz ancak anlamadığım şekilde göze transfer olmuyor ıslak fırçayla denedim bazladenedim asla olmuyor. Sedefleri çok çirkin parça parça duruyor. Birde dökülme olayı var ki bana bütün yüz makyajımı sildirdi. Ben hayatımda böyle çirkin bişey görmedim. Mac, makeup geek the balma tozutuyor yeaa diyenler bunu görünce öpüp başına koyarlar. Elinizde 10 tane far paleti olmasın gidin bütçenize göre golden rose pastel ( emin olun çok daha kaliteliler) tekli farlardan alıp paletinizi yapın şuna elli lira vereceğime kadar gidip 2 tekli far alırdım en azından verimli kullanırdım.
Ben kesinlikle gözünüzde kullanmadan almanızı tavsiye etmiyorum.
Benim çok salaklığıma denk geldi ben yaptım siz yapmayın
23 kasım 2017 21:01
23 kasım 2017 21:02
29.
geçtiğimiz yaz ingiltere seyehatimde keşfettiğim markadır. bu markayı keşfedene kadar birçok farklı kozmetik markasından alışveriş yaptığım için ihtiyacım pek bir şey kalmamıştı fakat yine de dayanamayıp paraya kıydım ve 1 pound'a çok güzel bir bronzer aldım. tozutması dışında bir sorunu yok ve kalıcılığı çok güzel. orda sudan bile ucuz olan bu bronzer şimdi ülkemizde kaça satılıyor çok merak ediyorum gerçekten.
28.
Siteye yüklenen ilk fiyatları tabiki geliş fiyatlarıydı. Şimdi fiyatlar uçuk kimse kusura bakmasın . Bir o kadar tozutan palete indirimli haliyle bile 25 lira çok. Zamanında yurtdışından sipariş ederek deneme şansım olmuştu. (gümrük sıkıntılı değilken ) Ahım şahım özellikleri yok