1. Bu zamana kadar kullandığım en en en iyi kapatıcı.
Kapatıcı benim için çok önemli, mac, nars, maybelline gibi birçok markayı, en popüler kapatıcıları denedim. Herbirinde illa ki bir sıkıntı yaşadım, ya kalın yapılıydı, ya yeterince kapatmıyordu, ya çizgilere fazla doluyordu, ya göz altı çizgileri belli ediyordu, ya rengi fazla pembeydi, ya çok kurutuyordu vs.
Missha'nın kapatıcılarını hep çok başarılı bulmuşumdur, elimdeki bonding bitince bu yeni çıkan kapatıcıyı deniyim dedim ve bayıldım, bonding ten bile iyi. İnce yapılı su gibi ama kapatıcılığı yüksek, göz altıma yoğun sürsem bile çizgilere dolmuyor, ben yine de ilerleyen saatlerde belki dolar diye hafif pudra sürdüm ama ona da gerek yok gibi. 26 yaşındayım, hafif göz altı çizgilerim var ama bu kapatıcı onları asla belirginleştirmedi. Göz altına hafif nemli bir görüntü veriyor, öyle kupkuru değil.
Kapatıcı arayanlara kesinlikle tavsiye ederim. Ben sarı alt tonlu açık tenliyim, nars radiantta vanilla, mac te n15 rengini kullandım. Missha nın 3 numarası tam oldu, malum korelilerin beyaz ten sevdasından dolayı renk skalası aşırı açık, en koyu tonu bile açık bir renk, aklınızda bulunsun. İnternetten kör alım yapacaksanız en açık tonlara gitmesin eliniz, alaturka durur, lol.