15. Tüm gün yüzümde kaldı. Kalıcılık konusunda parasının hakkını veren bir ürün. Çok mat olduğu için duruşu kuru ciltliler için iyi olamayabilir.
- süslü
- pet
- sanat
- bürokrasi
- diğer
yyaren, babe ve 5 kişi daha bu ürünü kullanıyor.
ozgu, birtakimsinsilikler ve 32 kişi daha bu ürünü almak istiyor.

- linki kopyala
- şikayet et
2019-02-13 16:00:00 tarihli nyx professional makeup can't stop won't stop çekilişi sonuçlandı. talihliler: berna, annels, littlelazydaisy, nilsunazyilmaz, esta, martellkizi, bitutamfirca, birzamanlarvisneydim, katherinepierce, lightbonbon, siyamannesi, quidditch, thatslibby, koalalala, boahancock, perilice, coxcombred, birbogger, mavibeyaz, crygirlcry, chelsea girl, cocox, raschel green, dobbyy
hediyeleri, 24 talihli arasından adres, ürün seçimi ve iletişim bilgileri formunu en hızlı dolduran 20 kişi kazanacak.
çekilişin sona ermesinden sonraki bir hafta süre içerisinde iletişim bilgilerini doldurmayan yazarlar hediye haklarını kaybedeceklerdir.
hediyelerinizi denedikten sonra yorumlarınızı paylaşmayı unutmayın. bir sonraki çekilişte görüşmek üzere. sevgiler.
- girdiler (15)

saç şekli: | dalgalı |
yaş: | 24 |
saç rengi: | kestane |
kepekli saç: | hayır |
14. julia'nın tavsiyesindeki goldenroses adlı youtuberın videosunu izledikten sonra "aman allah'ım dolandırıcılık!" dediğim merak ettiğim mat fondöten

cilt tipi: | kuru |
yaş: | 22 |
saç rengi: | diğer |
kepekli saç: | hayır |
13. Sonunda ülkemize geldi.

saç şekli: | dalgalı |
yaş: | 22 |
saç kalınlığı: | normal |
kepekli saç: | hayır |
12. Günlük makyajlarımda ağır ürünler kullanmıyorum.Bu ürün ağır ve cildi yağlandırıyor.Mat ve hiçbir ışıltısı yok.

göz rengi: | ela |
yaş: | 27 |
cilt alt tonu: | warm |
saç kalınlığı: | kalın telli |
kepekli saç: | hayır |
11. hazır sevgililer günü indirimi varken almak istediğim aşırı geniş renk çerçevesi olan fondoten

göz rengi: | yeşil |
yaş: | 26 |
cilt alt tonu: | cool |
saç rengi: | koyu kestane |
10. renk seçeneği fazla değil diyen arkadaş padon?Adamlar 45 renk yapmışlar pek çok jigh end fondoten bile bu kadar geniş bir renk skalasına sahip değil hani bir ürünü beğenmeyebilirsiniz ancak yiğidi öldür hakkını yeme gerçekten renk skalası konusunda daha ilk çıkışında bile 45 rengi olan bir fondotene nasıl renkleri yetersiz diyebiliyorlar anlamadım.

9. Renk seçeneği fazla değıl. Fakat yapısal olarak çok hoşuma gitti. Kalıcı buldum. Gün içinde yağlanma yapmadı.

saç şekli: | kıvırcık |
yaş: | 27 |
cilt alt tonu: | cool |
kepekli saç: | evet |
8. Goldenroses adlı youtuberın videosunu izlemenizi öneririm bu fondöteni kullanıyor.

saç rengi: | sarı |
yaş: | 19 |
göz rengi: | açık kahverengi |
saç tipi: | yağlı |
7. Youtuberlar geçen gün tüm gün kullanım testi yapıp instagramda ne kadar begendiklerini paylastilar. Eğer dogru söyluyorlarsa ve akşam çektikleri storyleri makyajlarını tazelemeden çektilerse gerçekten başarılı görünüyor. Fırsat verilebilir sanki.

cilt alt tonu: | warm |
ten rengi: | beyaz tenli |
6. Nyx stay matte but not flat ürünlerden memnun kaldığım için çok merak ettiğim fondöten. Ben seviyorum böyle tam mat fondötenleri, üzerine highlighter kullanınca daha iyi göründüğünü düşünüyorum.

cilt tipi: | normal |
göz rengi: | ela |