8. kokusu, ambalajı, pazarlaması müthiş olan bir marka.
duş sonrası saç yağını, duş sonrası sprey kremini, şampuan ve saç kremini kullanıyorum 3 aya yakındır.
başlarda saçıma verdiği dolgunluk hissi, temiz içerik kullanıyorum hissi güzeldi. sonra saçlarım aşırı dökülmeye başladı. mevsimseldir deyip irdelemedim. ama saçlarım aşırı dökülmeye başladı. banyoda avuç avuç, banyoda kremlendikten sonra ayrı, tararken ayrı, kuruturken ayrı, sabah kalkıp tarıyorum ayrı dökülüyor.
evet, zaten azlı çoklu dökülmelerim oluyordu ama bu şampuanla birlikte çoğalmaya başladı. bir de duşta kremsiz kullanmaya başladığımda saç uçlarım çalı gibi oluyor ki bu benim ne kullanırsam kullanayım, karşılaştığım bir durum değildi.
ne kullanacağımı artık bilemiyorum.
tabii ki mucize beklemiyorum ama en azından oluk oluk saç dökmeyecek bir şampuan iyi olurdu.
dün akşam ogx keratin oil'e (pembe şişe) başladım. ben dikkat etmemiştim buradaki bir süslü içerisinde silikon olduğunu yazmış, ben sülfatsız yazısını görünce diğerlerinin de olmayacağını varsayarak atlamıştım.
dediğim gibi mucize beklemiyorum ama en azından tetiklemeyecek temiz içerikli şampuan önerisi olan varsa, mesajınızı bekliyorum.
düzeltme: ürünleri hollanda'dan alıyordum.
düzeltme2: fine hair olanları kullanıyordum.
saçlarım ince telli.