Süslüler bunun en iyi çözüm yolu:
1)Lazer
2)Kalan tüyler için iğneli epilasyon
3)Duşta ipek kese ve duş sonrası bol bol nemlendirme
epilasyon süslüler başka yolu yok
lazer.
tartışmasız en önemli şey lazer.
peeling.
haftada 1 mutlaka yapılması gerekir.
kuru fırçalama.
üşenmeyip düzenli yapıldığında sonuç almamak imkansız.
nemlendirme.
nasıl ki cildimize yani yüzümüze uygun nemlendirici, krem alıyorsak vücudumuz için de aynı şekilde seçmemiz lazım.
uzun süre bacaklarımda ağda kullandım ama asla iyi gelmiyordu bana. hassas bir cildim olduğunu kabullenemiyordum sanırım. hep böyle bacaklarım kırmızı kırmızı gezerdim ve bu hayli özgüven kırıcı bir olay. bundan sonra önyargılarımı kırıp jilete geçtim, jilet yaparken illaki bir köpük veya krem kullanmaya başladım. haftada 2-3 peeling veya ipek kese yaptım. ve duş sonrası bacaklarıma glikolik asit ve vücut losyonu sürdüm. gerçekten de şu an bacaklarım eskisine nazaran daha tek renk ve yumuşacık oldu.
Lazer epilasyon
duşta kabak-ipek kese
kuru fırçalama
üreli nemlendirici
gozenek temizleyici tonik
Tek cozumu lazerdir. Sadece istenmeyen tuyler olarak bakmayin, Kil kokleri yandigi icin sanirim, puturlenme kesinlikle olmuyor , cilt kalitesine olumlu etkisi var yani .
Onun disinda aha, ure, lactic acid gibi icerikleri olan urunleri kullanmak ise yarar. Surekli kuru fircalama cilde iyi gelir dogru ama inceltiyor da bir anlamda.
Cilt kalitesi disinda masaj aletleri selulit vs gibi sorunlar icin ise yariyor diye duydum denemedim. Imkani olana oncelikle lazeri oneririm her yonden en buyuk rahatlik.
kendimi bildim bileli batık problemi çekmiş birisi olarak lazer epilasyon(alexandrite cihaz) tek çaresi. lazer epilasyona başladıktan sonra yapacağın kese ve peeling ile daha hızlı sonuç alabilirsin sadece. ben lazere başladıktan sonra kuru fırçalama ve bol nemlendirme 2 haftada 1 uyguladığım vücut peelingi ile çok kısa sürede %99 sonuç aldım.
benim için kese - jilet - isana üreli nemlendirici. bu üçü bile beni çok yorduğundan daha fazla adım eklemiyorum fakat cildimdeki pütürlere olan etkiden gayet memnun kalıyorum.
lazere gidin süslülerim tek çözümü bu.
düzenli peeling ve at kılı fırçası kullanıyorum. ayda bir kere de duşta ipek kesesi yaparak ölü derileri yok ediyorum.