içerik listesi

değerlendir
    • girdiler (56)
    • oylar (51)
    • medya (16)

56. son çıkan renklerinden 48 romance ve 49 heavenly olanları aslı özyılmaz'ın inceleme videosundan görüp de satın almamın ardından kendilerinden elimde beş rengi bulunmakta olan allık serisi.

49'dan başlamak istiyorum çünkü ilk çıkan renklerden 41 ile birlikte favorim oldu kendisi. drugstore allıklar içinde ihtiyaç duyulan bir ara ton bence bu. koyu, kızıl ton da barındıran bir gülkurusu. çok pigmentli, resmen iki üç dokunuşla yayabileceğiniz bir yapısı var, ki bu kısım biraz değişmiş çünkü ilk çıkanlar yapıları itibarıyla biraz daha zor yayılıyordu. saf pembe, şeftali, turuncu veya kırmızı tonlardan biri olmadığı için zaten ilgimi çekmişti, videoda görür görmez de vuruldum da, deneyip yanılmadığımı gördüğümde daha da çok sevindim.

48 diğer ilgimi çeken renk olmuştu. daha dün aldım kendisini. kırmızı tonu baskın bir koyu pembe. elimde olmayan scarlett rengine göre daha pembe kalıyor videolardan gördüğüm kadarıyla. tam bir yaz allığı ve hafif tonlu veya şeffaf glosslarla müthiş bir ikili oluyor. yalnız uygularken elinizi çok çok korkak alıştırmalısınız.(gizlinot: swh) aynı durum 49 için de geçerli ama bu daha fena.

ben zaten bu seriyi çok beğendiğimi başlık altındaki girdilerimde daha önce ilan etmiştim. benim için en güzel tarafları yapıları ve renklerinin yanı sıra kullanışlılıkları ve bitirilebilirlikleri. benim bildiğim pastel bu seriyi daha da zenginleştirmeye devam eder. imkanım olduğunda elimdeki renkleri karşılaştırmak için fotoğraf da yüklemeye çalışacağım.

ilgili medya:
    19 mayıs 23:01

55. ürünü çok takip etmiyorum ama anladığım kadarıyla 46-50 numara yeni çıkan renkleri. formülünün değiştiğini söyleyen videolar üzerine 46 rengini indirimden 42 tl civarına aldım. yapısı oldukça güzel. 48-49 nolu renkler de oldukça ilgimi çekti.

şimdi aklımda tek bir soru; 45 ve öncesi renklerin de formülleri değişecek mi? eğer değişecekse eskisi ve yenisi arasındaki farkı nasıl anlayacağız? eski renklerinin yeni versiyonları olacaksa bakmak isterdim zira yeni formül eski katı ve kuru yapılı formüle göre oldukça güzel.

cool berryler, yanakta pembeye dönen morlar, yanık turuncular(balmain fever ruj gibi), Burgundy/bordolar işte bilemedim. sonra bunların dudağa da sürülebilen sheer versiyonları. işte yap be pastel. renk skalası artınca, bir 3lü palet mesela. bronzerı,allığı, daylight serisindeki gibi aydınlatıcısı.

19 mayıs 03:02

54. Yeni çıkan renklerini görünce 49 numara heavenly rengini gözüme kestirip aldığım krem allıklardır. Elimde 41 ve 42 numaraları da olduğu için yapı bakımından karşılaştırdım. Yeni versiyonun daha kremsi ve daha rahat uygulanabilir olduğunu söyleyebilirim kesinlikle. Eskileri de güzel ama hep kuru kuru geliyordu bana. Bunu daha çok beğendim.

49 rengini de nasıl tarif edebilirim bilmiyorum, o kadar ara bir ton ki kızıl kiremit gibi de biraz pembelik var gibi de. Tarif edemediğim için diğer renklerini de swatchlayıp kıyaslamanız açısından koyuyorum. Elimde hiç böyle bir ton olmadığı için çok hoşuma gitti. Sadece çok kalıcı değil gibi geldi bana ama indirimde 42 liraya aldığımı düşünecek olursam bu fiyata daha ne olacak yani. Bu arada yeni çıkan renkler mat denmiş ama değil, tabii ki içinde koca koca simler yok ama flaşla bakınca çok net görebiliyorsunuz ışıltıları.

ilgili medya:
    17 mayıs 11:38

53. Krem allık furyasına ben de katıldım. Aslında 3 renk allığım var, alırken çok mu lazımdı sanki yeterince masrafın yok gibi diye söylendim kendime ama o kadar sevdim ki yedeklemeyi düşünüyorum. Bronzer istemediğim için canlı renklere baktım, 48 hariç çok soluktu. Biraz korkarak 48 aldım ve rt stippling fırça ile sürdüm. Kademeli Arttırmak için çok müsait. Asla ciltte tabaka gibi durmuyor çok güzel bütünleşiyor. Parmaklarımla güzel dağıtamadım ben parmaklarıma yapıştı kırmızı kırmızı oldu. Ama stippling fırça ile mükemmel oldu. Tek eksisi küçük olması ama indirimde alınırsa sorun değil.

10 mayıs 17:51 10 mayıs 17:53

52. bende 41 ve 43 numaraları var, çok memnunum. tam bir fiyat performans ürünü. gündelik hayatımda en çok kullandığım allık. kalıcılığı aslında yeterli denebilir ama bir tık daha kalıcı olsa iyi olurdu 4.5/5

30 nisan 03:01

51. yapısını beğenmediğim halde belki bu sefer farklı çıkar diyerek mal gibi üç rengini satın aldım. bendekiler mi sorunlu bilmiyorum ama çok zor dağılıyor ve sert yapıdalar. kırmızı olan, 45 numara ve 41(?) numara var bende. 45'i bronzer olarak sık kıllı fırçalarla kullanırken dağılma sorunu yaşamıyorum ama o da tupturuncu ya. diğer renkler de yemin ederim o kadar katı ki parmağıma aldım dağıttım derken toz allığı elimle dağıtmaya çalışmışım gibi duruyor. beaulisin krem allığını aldım dün, buna kıyasla onu daha çok beğendim.

20 nisan 14:02

50. elimde 42 ve 43 numarası var. 43 numarasını neredeyse her gün kullanıyorum, en iyi anlaştığım allığım. gerçek bir fiyat performans ürünü. parmakla kullanmaya uygun ama ben fırçayla kullanmayı daha çok seviyorum. (bkz: real techniques expert face brush) sapasağlam bir ambalajı var çantada taşımaya çok müsait. keşke daha fazla rengini üretseler bu formülün.

20 nisan 11:50

49. bugün 42 numaralı rosery rengini satın aldığım ve ilk kez denediğim allık.

ürün ufacık tefecik bir kutuda, krem formunda olduğundan kısa sürede tükenecek gibi.

rosery rengi sıcak alt tonlu, şeftalimsi bir renk. yüze canlı, sağlıklı bir hava veriyor.

uygulaması-dağıtması kolay, bir anda yoğun bir görüntü vermiyor yoğunluğunu istediğiniz gibi ayarlayabilirsiniz.

dağıtması kolay olduğundan uygulanırken sürdüğünüz yerde öylece kalıp gibi durup elma yanaklı bırakmıyor.

kutusu ufak olduğundan çantaya atmalık, gün içerisinde kolayca tazelemelik bir ürün. ben çok beğendim. kalıcılığı da fena değil gibi.

9 nisan 19:56

48. kullandığım ilk allık oldu. krem ürünlerin kullanımı inanılmaz kolay. ama fırçayla falan uygulanamıyor. ben sünger kenarıyla veya elimle uyguluyorum. highlighter da uygulanmış gibi duruyor, hafif parıltılı. 41 numara pembesi var bende. çok sağlıklı duruyor ben çok beğeniyorum.

27 şubat 11:54 22 mart 09:10

47. Allık kullanmayı sevdiren üründür. Sosyal medyada sıkça gördüğüm için "43 - Scarlett" almıştım. Simsiz ve kırmızı. Makyajlarımda yoğun allık kullanmayı sevdiğim için bu rengi de çok sevdim. Daha sonra "41 - Dazzling" rengini satın aldım. Bu renk kırmızı olana nazaran bana daha az pigmentli geldi. Simli, pembe ve çok da yoğun olmayan bir allık. Simli demem sizi korkutmasın. Işıltılı ve yansımalı aslında. Aydınlatıcıyla karıştırmışsınız gibi görünüyor. Bunu daha az allık kullanmak istediğim günler kullanıyorum. Ben allık fırçasıyla sürmeyi tercih ediyorum. O şekilde daha iyi verim aldığımı gördüm. Sürdüğünüzde kalıp gibi kalmıyor. İstediğiniz kadar arttırabilirsiniz. Alttaki ten ürününü kaldrımıyor. Evet çok kalıcı değil ama çoğunlukla makyajımı yaptıktan 4-5 saat sonra yüzüme baktığımda ilk sürdüğüm kadar yoğun bir allık görüntüsü göremesem de allık olduğu belli oluyor. İkisini de çok severek kullanıyorum.

23 şubat 22:33