139. Seveni de sevmeyeni de çok olan bir Türk kimyagerin markasıdır. Ben 5 senedir bazı ürünlerini severek kullanırım. Ama gerçekten çöp ürünleri de var. Öncelikle ciddi anlamda başarısız ürünlerinden bahsedelim:
1. Kuru şampuanları. Hala üretimde mi bilmiyorum ama sıktığınız anda sizi boğacak kadar kuvvetli bir şey var içinde ve asla kuru şampuan görevini yerine getirmiyor. Boşa para
2. Yine hala üretilip üretilmediğini bilmediğim dudak ve yanak renklendirici ürün. Sıvı, oje şişesi formunda. Lip&cherk ürünleri gibi. Rengi 15 dk içinde kayboluyor. Beğenemedim
3. Şampuanları. Kötü değil ancak bir esprisi yok. Sadece kokusu biraz tuhaf. Dümdüz şampuan. İndirimdeyse alabilirsiniz.
4. Bb krem/cc krem. Fazla yağlı. Çok bir esprisi yok onların da. Beğenmedim.
5. Body butter. Adını tam hatırlamıyor olabilirim ama sanırım böyleydi. Pembe tüpte vücut nemlendiricisi. Üstelik tüy azaltma vaadi var. Bu vaadi gerçekleştirememekle birlikte ürün çokk katı. Sürülmüyor resmen arkadaşlar. Katman kalıyor derinizin üzerinde.
Evett bir de gerçekten güzel ürünlerinden bahsedelim.
1. Clin oil. Cildime inanılmaz iyi geldi. Yağ formda ancak asla sivilce yapmıyor hatta olanları geçiriyor ve lekeler üzerinde gerçekten etkili. Niacinamide ve arbutin serumun vermediği etkiyi veriyor bence. Üstelik kışın cildimin kuruma sorununa çok çok iyi geldi. Bu kadar pahalı serumlara para vermektense denenebilir. Ben memnunum ve kaç şişe kullandım bilmiyorum.
2. Black mask. Hayatımda kullandığım ve işe yarayan tek siyah soyulabilir maske procsin markasına ait olan.
3. Boom butter saç. Ben saç diplerine bakım olması açısından uygulamıyorum, sadece duş sonrası kolay tarama için kullanıyorum ve çook memnunum. Ama boom butterın şampuanı biraz yağlanmayı hızlandırıyor, yağlı saçlar şampuanından uzak dursun.
4. Rujları ef sa ne ! Bu fiyata bu kalite inanılmaz. Renkleri de muazzam.
5. Doğal yağları. Ben hindistan cevizi yağı ve jojoba yağını kullandım. Piyasada bulabildiğim en uygun ve güzel yağlardı.
Kısacası indirimlerde bazı ürünlerinden faydalanılabilir. Ben genel olarak memnun kalan taraftayım. Alınacak ürünü var, alınmayacak ürünü var. Birçok ürününü denedim ve ciddi anlamda iyi ve kötü olarak deneyimlediklerimi yazdım