379. ilk listemi yaptım, uzun süredir elimde olan ve artık bitirmek istediğim ürünler var, bunlar iyice azalıp/bitince yeni bir liste yapacağım. çoğunun paketini attığım ya da yazıları silindiği için isimlerini tam yazamıyorum, kusura bakmayın lütfen. görsellerde varlar.
maybelline affinitone pudra: tenime koyu geldiği için bronzer gibi kullanıyorum. kontürü pek beceremediğim için iyi oldu gibi, abartmadan uygulayabiliyorum. bitince yenisini almam.
nemlendirici krem: farmasinindi, dibinde kalınca dove'un minik kabına boşalltım. nemlendirmesi idare eder ama kıvamını ve kokusunu sevmedim.
h&m maskara: fiyat performans olarak iyi gibi. lens solüsyonu döküyorum, bitmesine az kaldı.
isana lip balm: bundan önce kullandığım neutrogena norveç böğürtlenli kesinlikle daha iyiydi. sanırım ona geri döneceğim.
h&m likit kapatıcı: çizgilere doluyor ve akıyor, çok başarılı değil ama kısa sürecek bir makyaj için iş görür.
catrice velvet matt lip cream: rengi ilk aldığım kadarki hoşuma gitmese de kıvamı, duruşu ve asla yapışkan olmayışı güzel. ayrıca çok güzel nemlendiriyor dudaklarımı.
essence Longlasting Stick Ruj 06 : seviyorum. rengi çok hoş bir kahve tonu. nemlendirmesi çok iyi lipbalmlar gibi. kalıcı değil ne yazık ki. ambalajı da gayet başarılı.
isana young bb krem: makyaj öncesi hem cildimin gerginliğini alsın, hem de baz gibi bir işe yarasın diye sürüyorum daha çok. bitene kadar iş görür.
wnw walking on eggshells: zaten en alttaki renkte birkaç sürüm kalmış sadece asddf gatet memnunum kendisinden. diğer wnw farları gibi işte.
wnw tekli far nutty : iki senedir elimde, yedeği de var. günlük kullanabileceğim hoş bir renk. fazla parlak geldiği de oluyor günlük far olarak ama sevdiğim için çok takmıyorum galiba.
h&m pudra: tekrar almak istediğim tek şey. ten rengimle uyuşması, kapatıcılığı, kalıcılığı falan tam istediğim ayarda. şimdiye kadar çok ürün kullanmadığım için bu kadar iyi geliyor da olabilir. fiyatına göre çok iyi.