417. "2023'te 23 ürün bitir" başlığı açılmadığı için 2023'te bitirmeyi düşündüklerimi ocakta listelemiştim. şimdiye kadar da bir kısmını bitirdim. listeyi buraya da eklemiş olayım. ürün yorumlarımı da linklerim.
1. (link: https://www.suslusozluk.com/farmasi-cc-krem?i=1172225 farmasi cc krem):
şunu bitirmek uğruna oksitlenme sorununu çözmek için nyx pro foundation mixer aldım, yolun çoğu bitti azı kaldı, sonraki aya kadar biter.
+ 2. (link: https://www.suslusozluk.com/flormar-fırça-temizleyici?i=1172294 flormar fırça temizleyici):
nihayet kurtuldum senden, nalet şey.
3. (link: https://www.suslusozluk.com/maybelline-color-sensational-547-pleasure-me-red-ruj?i=983242 maybelline color sensational 547 pleasure me red ruj):
ben bu ruju hangi rujla karıştırıp dengeleyeyim ki şimdi? öyle bir cırt kırmızı. evde dudak nemlendiricisi niyetine kullanıyorum.
4. (link: https://www.suslusozluk.com/neutrogena-visibly-clear-tonik?i=1001780 neutrogena visibly clear tonik):
yine bir merve özkaynak ve malum önerileri. kulak temizlemede kullanıyorum, evet.
5. arifoğlu kaş kirpik bakım yağı:
bunun kaş için olanı ilk düşmede kırıldı, kirpik olanı da kullanışlı gelmediğinden elim gitmedi, öylece kaldı.
6. (link: https://www.suslusozluk.com/oriflame-novage-hydra-calm-göz-makyajı-temizleyici?i=1262179 oriflame novage hydra calm göz makyajı temizleyici):
çok iyisin çok güzelsin de elimdekileri bitirene kadar son kullanma tarihin geçecek, yeter da.
7. (link: https://www.suslusozluk.com/benri-diş-ipi-kürdan?i=1184474 benri diş ipi kürdan):
öyle kullanışsız ki elim gitmiyor.
8. dalan d'olive zeytinyağlı masaj & anti selülit sabun:
bunu biraz daha zayıfladıktan sonra selülit ıvır zıvırlarımla birlikte kullanıp bitiricem.
+ 9. (link: https://www.suslusozluk.com/avene-cold-cream-onarıcı-dudak-kremi?i=983460 avene cold cream onarıcı dudak kremi):
zoretanin zamanında aldığım ve onun dışındaki zamanda dudak kuruluğu bile yaşamadığım için ancak bitirebildim.
10. (link: https://www.suslusozluk.com/farmasi-zen-dudak-parlatıcı?i=1001764 farmasi zen dudak parlatıcı):
hediye gelmişti. hiçbir rujla kombinlenmeyecek bir cırt renk daha. evde dudak nemlendiricisi bu da.