453. Sanırım elimde çok fazla son kullanma tarihinin yaklaştığı ürün kalmadı.
Çok eskiyenleri atmıştım 2-3 ay öncesinde
Çoğu ürünümü eşit derecede kullanmaya gayret gösteriyorum(gizlinot: Hepsini aynı anda açtığım için)
Lykd exceptional fan so brown (gizlinot: Geçen yıl almıştım)
Nyx bare with me vanilla rengini yazın bitiririm diyordum ama hali hazırda fazla çeşit kapatıcı kullanınca nyxe bitmek nasip olmadı.
Wet n wild barefocus tinted bb(?)
Yedeklemiştim. Bu bitmek üzere elimdeki mac face n bodyi açtım sonunda aylar sonra yenisine kavuştuk
Pure beauty bb krem
Bence bu kış bitmez
Artık o kadar az fondöten kullanıyorum ki ürünlerimin bozulmasını da istemiyorum sırf bazen ondan kaynaklı bile makyaj yapma zorunluluğu hissetmeye başladım
Flormar stay perfect 001
Aşk nefret ilişkisi var aramızda. Nefret demeyelim de çok abartıldığı için kullanmaya başlayınca; ya evet cidden güzel bi kapatıcı da diyebiliyorum, bunu da ne abarttılar da diyebiliyorum. Bu kış biter. Daha sonra almam sanırım. Bazen tek başına uygulayıp iyice cildime yedirdiğimde birşey sürmemişim ama cildim kusursuzmuş gibi duruyor.
Nars soft matte vanilla
Kullanmayı unutuyorum ama bitmek üzere
Kiko velvet passion 329
Fırçayla ambalajın içindeki ürünü alıp o şekilde kullanıyorum. Elindeki ürünün hakkını vermek diyince de ben.
Missha juicy panglerden 002 likit kontürü de tam yarıda yaza kadar biter diye düşünüyorum. Allığı da unutmadan kullansam iyi olur
Wet n wild aydınlatıcı. Bitmiyor asla bitmemeye yemin etmiş
Revolution allık highlighter paleti allıkların dibini gördüm, highlighter bana mısın demiyor.
Bitmeden atmayacağım oğlum seni.
Wet n wild impossible primer bendeki hemen bozuldu kimseden böyle bişey duymadım ama yapısı donuk. Arada bi kullanıyorum 2-3 ay sonra bitirmiş olurum.
Far paletlerim zaten bitmiyor buraya yazıp motivasyonumu düşürmiyim zaten far kullanmayı eskisi kadar çok sevmiyorum
Ama wnw rose in the air paleti içindeki turuncular hariç bitmek üzere. Zahmet olmayacaksa bitsin zaten 5 yıldır kullanıyorum
Flormar tintleri bitsin istiyorum.
Beaulis ve lykddan birer tane kalemim yarılandı. Onlara odaklanıp bitiricem.
Beaulis şeffaf kaş sabitleyici
Lovely west coast vibeı keşfedince papucu hemen dama atılanzi.
%30 falan kaldı bitiririm kolaylıkla seviyorum çünkü baya.
Şu rival de loop sarı olanı da bi bitiriyim hiç kullanmıyorum.
Artık hiç makyaj malzemesi almayıp ürünler bitsin diye bol bol kullanmak değil de bitmesin diye az az kullanmak istiyorum