1.
Otel tavsiyesi veremem ama yemek için lara da terracity karşısında sushico, ışıklarda ekmek arası balık için çıtır balık çok güzeldir gezmek için yine ışıklar ve antik kentler güzeldir.
2.
Birde söylemeyi unuttum kaleiçinde pio gastro da çok iyi jazz müzik ve şarap var ama elit bir yer.
3.
Teşekkür ederim hemen ekliyorum konumlarını :*
4.
bir tane de kitap kafe önerisi vereyim müzikleri iyi oda ışıkların solunda çıtır balık karşısında arka sokakta adını tam hatırlamıyorum ama yol üstünde yakınlarında bir berber ve başka kafe var pentinin yanından ara sokağa giriyorsunuz ama cafenin içine girince ortam sıcak samimi dışarıdan görüntüsü de yurtdışında hissettiriyor insana kendini,kaleiçinde 33lük plak cafe de var,düden şelalesine ve aspendosa da uğrayabilirsiniz ışıkların sonunda sola saptığınızda atatürkün antalyadaki evi de var ücretsiz geziliyor limana inince oyuncak müzesi var giriş en son 3 liraydı son olarak da yine lara da terracitynin biraz ilerisinde meksika restaurantı var uyarlanmış biçimde mexicoydu galiba adı :) şimdiden iyi gezmeler.
5.
süslü kaleiçi'nde kalmayı düşünürseniz antalya inn otel var bakabilirsiniz. fiyatı uygun, temiz bir yer. ismi butikli bir şey de olabilir ama antalya inn otel yazdığınızda çıkar.
6.
bir de otelin çok yakınında castle cafe var. otelde kalmasanız da kaleiçi taraflarına giderseniz uğramanızı tavsiye ederim. yemekler güzel, manzarası çok güzel.