sizin sorunuzu görünce adını arttım da bu fotoşok yani photoshop değil kesinlikle, kız allah'a şirk koşup kendini baştan yaratmış. daha önce de dedikodusunu duymuştum ama daha masum photoshoplar sanıyordum videosunu görünce şok oldum.
Ay anonim1’cim benim guzellik algım sanırım bu kızın orjinal olmayan hali tam olarak :( ali osmanla iken de shopluyormus yüzünü yazmış bir süslü diananın başlığına. O zaman sosyal medya da şimdiye kadar revaçta değildi
Tatar hanımcım çok haklısınız valla biz de aynı yorumu yaptık
Ali osman twitter fenomeni süslü o zamanlar baya popülerdi
elçin sangu diye açtım youtube hesabını pucca çıktı.
ayyy ben de şoka girmiştim ama shoplu hali de itici geliyordu bana, her şekilde beğenmiyordum. asıl şoku tuğçe durak’ta yaşamıştım, o da allah’a şirk koşanlardan bence tabii diğer kadın kadar değil hahah
anonim 7 tuğçe durak'a şimdi baktım ve kızın gözlerinin mavi olduğunu anlamam videonun sonunu buldu nerdeyse ne kadar gıdılı ve normalmiş. ben çok anlamıyorum ama instagramda aşırı makyajlı o yüzden daha değişik duruyor olabilir mi??
bende ona yakın ifşalı fotosu vardı. ali osmanlayken kızı kusursuz falan sanıyordum arkadaşım fotoşop diyordu da inanmıyordum hatta. o zamanlar story falan yok tabii. şimdiki sevgilisi sürekli story attığında gerçek halini gördüm pek çıkmak da istemiyordu. keşke silmeseymişim ya:s mesela toplu çekildiği ya da başkasının attığı fotoğraflarda fotoşopsuz hali aynı zamanda çekilmiş fotoyu instaya atmış dünya güzeli nadjksa vücudu çok çelimsiz ya daha ablasının ve kendi koyduğu fotoğrafı vardı ilk insta gönderileri tabii şimdi silmiş uzun kızıl saçlı hali dişleri baya kötüydü yaptırmış sonra. keşke hiçbirini silmeseymişim:( annesine bile fotoşop basıyor ndsajksa ya vücudu çelimsiz erkek çocuğu gibi yüzü dedim normalde üzülür görürse diye dile getirmem ama çillerinin şop oludğunu söylediklerinde nasıl dalga geçmişti sevgilisi, ablası hatta annesi bile yazmıştı her sabah uyanıp çil yapıyorum aynen kafayı yemişsiniz siz diye psikoojik sorunu var bence eski fotoğraflarını hatırlıyorum da yıllar fotoşop yapmak normal değil bence. sevgilileri nasıl kendne niye bunu yaptın demiyor ki ya çok garip. şu an popüler olup izlenmesinden de rahatsızım yutup dünyasına rahatlıkla ayak uydurur bence akdjklsa fotoşop yapmadığını reelde öyle biri olduğunu ve çillerim için kaç kat fondöten sürüyordum barış böyle daha güzelsin dediği için sürmüyorum diye sallıyordu akdlja ee yutup dünyası da yalan dolu biri gider ünlünün fotosunu çocukluğum diye paylaşır normal demek ki çok yazmışım da şimdi görüp kudurdular der