1. Ben kapalı değilim ama aslı afşaroğlu giyim tarzı çok cool hoşuma gidiyor.

  • linki kopyala
  • şikayet et
8 haziran 2019 23:49

2. Eger bloggerdakileri kendine yakıştıramıyorsan bizim önerdiklerinizi nasıl begeneceksin? Tunik pantolon sevmiyorsan elbise etek giyeceksin. Düz beyaz bol gömleğin vardır altına da sık pilili eteklerden giysen gayet olur. Tesettür firmasına ihtiyacın yok kotondan halledersin. 

  • linki kopyala
  • şikayet et
8 haziran 2019 23:49

3. Bi arkadasım vardı, beyaz spor, deri uzun etek, üstüne uzun kollu body  giyiniyordu ve uzun hırka filan. 

Yaz sıcagında anca keten kumaşlı şeyler olabilir. Uzun bol keten pantolon, tuniğimsi bir ince hırka ve body. 

Seninkide zor be süslü. Yazsana sokak modası diye googlea sor

  • linki kopyala
  • şikayet et
8 haziran 2019 23:50


4. Elbise giyebilirsin. Boyu uzun diye topuklu giymene gerek yok kasma, doğal görsün seni ne farkeder. Stiletto model bir babet giyebilirsin. Düz renk de bir şal. Gayet de şık olursun.

  • linki kopyala
  • şikayet et
8 haziran 2019 23:50

5. Süslüm bloggerlara özenmek zorunda değilsin nerde yaşıyorsun bilmiyorum ama bir sürü giyim mağazası var çoğu ilde artık.mom jean üstüne lcden kumaşı kaliteli bi tunik giyebilirsin, altına da beyaz sneaker spor olmak istiyorsan, biraz daha şık dursun diyorsan da ucu sivri babetlerden giyebilirsin

Yaşın kaçtı bu arada ve hangi ilde yaşıyorsun?

  • linki kopyala
  • şikayet et
8 haziran 2019 23:58

6. (no: 1) teşekkürler süslü. ben de çok beğeniyorum ama düzgün bir fiziğim yok, elbise bana hiç olmuyor

Pantolon tunik derken şu her yerde olan takım şekilde aynı renk, süslü açık renkli şeyleri sevmiyorum

Sadece tesettür için değil mesela ben düz renk gömlek bulamıyorum. Ne bulup içeriğine baksam polyester. Yazın hangi kumaşları giyiyorsunuz?

  • linki kopyala
  • şikayet et
9 haziran 2019 00:01

7. Süslücüm kevser sarıoğlu nun gömlekleri müthiş oluyor tavsiye ederim. Touche prive da kaliteli ve uygun fiyatlı bir marka. Basic ürünleri buradan bulabilirsin. Ben 8 yıldır kapalıyım etek de giyiyorum pantolon da şık da giyiyorum spor da o yüzden eğer yeni kapandıysan kesinlikle sahip olmak gerekenler; bir siyah bir beyaz hafif bol bilek boy pantolon, siyah kalem pantolon, koyu renk mom jean, piliseli etek çok kullanışlı hem spor hem şık giyersin o yüzden özellikle renk belirtmiyorum, beyaz, detaysız oversize bir gömlek. Kullanmayı sevdiğin renklerde oversize akıcı kumaşlı sweatshirtler vs.

Marka olarak da kevser sarıoğlu, touche, bipavlova, hülya ince, minik terzi yi tavsiye ediyorum. Daha uygun fiyatlı olsun dersen hooopstore, mavilimon. Aradığın heer şeyi bu markalarda bulabilirsin. Kullanıp memnun kaldığım markalar bunlar.

  • linki kopyala
  • şikayet et
9 haziran 2019 00:38


8. Suud collection u unutmuşum 🤦🏼‍♀️

  • linki kopyala
  • şikayet et
9 haziran 2019 00:40