kesinlikle katılıyorum. bezleri a101 ve bimden alın çünkü vileda, parex gibi markalar çıldırdı. migros'ta filan görünce şok oluyorum. ben temizlikte en çok domol kullanıyorum bir de. hazır ıslak mendilleri var. tuvalet için ayrı sünger vs. tutmuyorum, pis geliyor. benri de çıkartmış, nasıllar denemedim henüz. domol'un cam bezi de güzel.
Domol ıslak mendilleri demeye geldim, gün aşırı temizleme mendilleriyle klozet kapağı lavabo siliyorum. Aynaları domolun cam silme ıslak mendilleri var onlarla siliyorum yardımcı gelmediği zamanlarda. Duşakabin için leke tutmasın diye özel bir sprey var onu aldım. 10-15 yıkamaya kadar duşakabin pırıl pırıl duruyor
4-5 günde bir süngerle lavaboyu ovuyorum, aklıma estikçe tuvalet temizleyici var rossmandan almıştım tuvaletin içine döküp bazen sadece sifon çekiyorum bazen tuvalet fırçaşıyla temizliyorum.
Marc’ın mutfak spreyi var. Her yemekten sonra masanın üstünü, tezgahları heryeri fısfıslayıp ıslak bezle ( micro fiber) siliyorum. Lekelerde gitmiş oluyor mutfakta tertemiz oluyor.
Parexin süngerlerini ve el bezlerini seviyorum. Ama annem bim de ki yumuşak bezlerden bahsetti çok iyi o kadar verme para diye daha denemedim.
Çamaşır deterjanı; siyahlar için kesinlikle sıvı deterjan. Beyazlar ve renkliler için toz. Yumuşatıcı koku isteğinize göre değişir ama ben yumoşun hioalerjenik yumuşatıcısından çok memnunum.
Başka sorunuz olursa, yardımcı olmaya çalışırım :)
Instagram: temizliksever hesabına bir bakın
cam için en güzeli pamuklu tişört. mutfak içinse mikrofiber bez.
duş için cif 'in banyo spreylerinden kullandım ben çok memnunum,camlar için Bim'de paketin içinde 3 adet olan bezlerden kullanıyorum bence oldukça başarılı.
gri bir ocağa sahip olduğum için izlerden kurtulmak için bir şişeye beyaz sirke koyuyorum onu sıkıp cam sildiğim bezlerle geçiyorum pırıl pırıl oluyor.
ben de kesinlikle Bim A101 ürünlerine şans vermeniz gerektiğini düşünüyorum.
Çook teşekkürler süslüler yakınımda bim Yok ama A101 e bakacağım ve rossman a. insgramdaki sayfalara bakmiyorum çoğu reklam çünkü
yer bezi olarak bim'de satılan 5li mikrofiber bezler var, onlara mutlaka bakmanızı öneriyorum. toz bezi olarak kullanmadığınız bir çarşafı kullanırsanız çok memnun kalırsınız. cam bezi olarak, aynalar için ben rossmanda satılan rulo cam bezi var, mükemmel bir ayrıntı. cam bezi olarak ise viledanın cam bezi. mutfak bezi olarak ise carrefourda 2li satılan beyaz bir araba bezi var. ondan başkasını şu anda kullanamıyorum. istediğiniz lekeyi silin, bezi yıkayınca üzerinden leke kayıp gidiyor. rossmanın bezleride çok güzeldir ama üsttekiler evde benim kurtarıcımdır.