Günlük bir kombin mi yoksa iş için mi?
Arkadaşını hayatından çıkar ve sana böyle çirkin şeyler söylemeyen İYİ insanlarla arkadaşlık kur.
günlük bir kombin süslü ama minik bir kutlama var onun için giyeceğim çok abartılı özel gün eteği değil. ben kıskandığını sanmıyorum bilmiyorum ama modum düştü giymeyeceğim sanırım
Süslüm yapma etme arkadaş değildir o. Gerçekten sizi rahatsız edecek kötü bir görüntü olsa öncesinde farkederdiniz ki o da "sizi" rahatsız edecek diyorum başkalarını zaten ilgilendirmez. Üstteki süslüler gibi arkadaşınızın kıskandığını ya da bronz ten dışında bacak dekoltesi kötü duruyor gibi sabit bir fikre takılıp kaldığını düşünüyorum.
beyaz tenli olmak suç mu ahaha ben tatile gidemiyorum ve haliyle bronzlaaşamııyorum ne yapayım etek de mi giymeyeyim. onun esmer bacakları hiç kötü gözükmüyor zaten. takılmyın böyle şeylere. bilsem ki vitiligoyum. ten rengim harita gibi yine de o eteği giyerim. kendimi seviyorum kendimle barışığım. bence bunu söyleyin ve giyin.
Sizi bir kere huzursuz etmiş işte. Ah bu insanlar. Çok aklınıza takıldıysa eğer kıyafetiniz açık renkli değilse fondöteninizden 1 damla bacağınıza süreceğiniz nemlendiricinize katın o şekilde yarım ton dengeler süslüm.
Süt gibi bembeyaz bacakları beğenen bir tek ben miyim acaba? Böyle yazınca da sapık erkekler gibi oldu ama bir kadın olarak beyaz bacakları ayrı bronz bacakları ayrı beğeniyorum. Herkes bronz olmak zorunda değil giymek istiyorsanız giyin bence.
arkadaş kime denir biliyor musunuz modu düşürene değil... arkadaş olsaydı sen böyle rahat edemezsin belki deyip bacak fondöteni kapıp gelmişti. onu da ben de sürüyorum diyerek kırmadan verirdi. ki kötü gözükmesenin sebebi beyazlığıymış... bacak bacaktır. beyaz ya da siyah niye kötü gözüksün ? cilt kusuru mu beyazlık ?
A8 süslü insanlar arkadaşlarını uyarırlar kötü duruma düşmesinler diye haklısın, yapmalılar da zaten. Ama sence burda kız bacağımın arkasında biraz damar dışında pürüz yok diyor. Sadece bacakların beyaz kötü görünüyor demek normal mi? Beyaz bacaklılar etek giymesin benim göz zevkim bozuluyor demek değil mi bu? Atıyorum bu etek seni olduğundan göbekli göstermiş dese anlarım. Hani normalde iyiyken kötü gözükecek ve arkadaşı uyarıyor derim.
Anonim 8, uyarmak derken? İnsanın ten rengi bu farkında mısın? Kıyafetin oturmamasından falan bahsetmiyoruz? Sen de arkadaşlarına böyle şeyler söylüyorsun herhalde. İnsanları çirkin kalıplarınıza sokmaktan vazgeçin ya.
O arkadaşın falan değil, kıskanmış veya kıskanmamış bilemem ama iyi biri değil. Çok uzun sürmez arkadaşlığınız göreceksin. Ben de benzeri durumu yaşadım, bir süre sonra bazı insanların ne kadar toxic olduğunu anlıyorsun.