1. Doğum günü evet ayrıdır ben de biliyorum :( yanlışları görmeyin nolur

25 eylül 2019 02:37

2. iyi geceler.. insan tabii ki sosyal bir varlik, uzuntunuzu ve keyifsizliginizi anliyorum. fakat yazinizin sonunda eklediginiz "bosa gecmis bir omur hissi" kismina cok takildim. boyle dusunmeniz tamamen arkadas edinememe durumunuzla mi ilgili? eger oyleyse benim nacizane fikrim, gecen 25 yiliniza haksizlik ediyor oldugunuz.

herkesin muhtesem bir arkadas cevresi veya cok aktif bir sosyal hayati olmak zorunda degil. sizin de imrendiginiz seyi yasayamamis olmaniz omrunuzun bosuna gectigini gostermez. lutfen boyle acimasiz konusmayin. cok uzuldum boyle dusunuyor olmaniza hayatinizla ilgili. umarim gercekten kendinize iyi geleceginiz ve hayatinizin kiymetini bilmenizi saglayacaginiz bir yasiniz olur. lutfen sahip oldugunuz guzelliklere odaklanin. aksi turlu gecmiyor o ceyrek asirlar..

dogum gununuz kutlu olsun.

25 eylül 2019 02:54

3. Boşa geçmiş hissi daha çok hayata katılamama pişmanlığından geliyor.yani işin sosyal tarafı dışında insanlardan kaçarken dünyayı da sahili de bisiklet sürmeyi de,istediğim zaman sinemaya gitmeyi de,istediğim oyunu görmeye gitmeyi de yapmadım ben.tamam hiç yapmadım demem ama çok zor gücümü topladım nadir yapabildiğim şeyler için de.en küçük şeyler için hem fiziksel hem manen aşırı motive etmem gerekti kendimi.komik gelecek şeyler için bile size.

Haklısınız hayat tabi ki Böyle ah vahla geçmez ama böyle günlerde alttaki fikirler dile geliyor işte.çok zor şeyler yaşadım,3-4 yıl ağlamadığım gün azdır.ama ne oldu ben de şaşkınım ama okulu bitirdim kendimi zorlaya zorlaya mezuniyete de gittim.gurur duymam lazım kendi iç dünyamın düğümüyle yine iyi kotardım bazı şeyleri.

Ama işte bazen diyorum hayat gerçekten böyle bir şey mi sadece başa çıkılması gereken bişi mi yani içim rahat huzurlu mutlu birgün geçmedikten sonra ne anlamı var ki ? Neyi kim için çekiyorum bilmiyorum çoğu zaman.işte bugün gibi bazen de bu düşünceler pik yapıyor.

Teşekkür ederim umarım daha iyi olur ne diyelim :)

25 eylül 2019 03:20

4. Giz gibi giz sen de haklısın diyecek bir şeyim yok.iç motivasyonu zayıf biri olduğum için hadi bugün kendim için iyi bir şeyler yapayım dediğimin iki saat sonrası kendimi yine yatarken buluyorum.deniyorum bişiler enstruman çalayım,yeni dil öğreneyim başlıyorum sonra yine olmuyor deyip bırakıyorum.bişiler için sebat edip başarma hırsı yok ateşleyen bişi yok.öğrenilmiş çaresizliğe döndü her şey.saçma sapan işler işte.

Yalnızlık konusunda başta ben istiyordum benim seçimimdi evet ama şuan içine düştüğüm bi durum okul bitti olan az arkadaşlarım da uzakta.şuan aile evindeyim anlaşamıyoruz.hadi atandım çağırmalarını bekliyorum çok uzağa gideceğim mesela aşırı korkuyorum uyum problemlerim yüzünden

Aman ya kızlar bana dua edin olur mu? İyi dileğe ihtiyacım var sanırım sadece profesyonel yardım işi artık yetmiyor gittim de psikolağa da psikiyatriste de.fayda görmedim yine

Teşekkür ederim :)

25 eylül 2019 03:30

5. soz sizin icin dua edecegim, ama siz de kendiniz icin edin. dua etmek ayni zamanda umut etmektir. size soyle yapin boyle yapin demek istemiyorum hic, ama lutfen kendiniz icin bir seyler yapin. kendinizi cok cok sevin kendi kiymetinizi ne olur bilin.

okul ortamindan ciktiktan sonra arkadas edinme olasiligi maalesef dusuyor ama siz buna ne kadar acik olursaniz insanlar bir sekilde cekilecektir hayatiniza.

en temeli isin, siz kendinizi iyi edin kendinizi simartin sonra zaten cevrenize insanlari cekersiniz.

insallah oyle bir yas alirsiniz ki bu yil, seneye bu gece akliniza bu yazdiginiz seyler gelir ve tatli tatli tebessum edersiniz<3

25 eylül 2019 03:42