Lcw ve defactodan alınmış kıyafetlerim de var fakat ya tüleriyor ya da kendini salıyor. Vermişken daha fazla verip iyisini alayım diyorum ama maaşımın yarısı gidiyor nerdeyse. Neyi beğensem alamıyorum hevesim kursağımda kalıyor. Bıktım artık.
süslü üzülme. kesinlikle addax'a bak bence hem trendler, çok güzel giyinebilirsin hem de uygun fiyatlı. fakat çok kalite arama. mağazasına gidebilirsen 20 tl'ye düşen şeyler oluyor hep, her hafta başka ürün gibi. sıkma canını sevgiler
Dolapta zara mango ihrac fazlası ürünleri satan hesaplar var. Lcw severim ama kazakta kotta değil trendyol milla favorimdir
Dolap hiç kullanmadım, deneyebilirim. Diğer süslülere de teşekkür ederim cevaplar için. Addakstan aldığım mom jeanslar diz verdi, bollaştı. Bu yüzden güvenemiyorum oranın mallarına. Skinnylerini denedim güya yüksek bel ama beli bi tuhaftı. Paçaları kapri gibi oldu. Geçen sene lcwden bi kot yakaladım çok güzeldi, diz de vermedi straight gibiydi modeli. Kilo aldığım için o da olmuyor :(
Sanki mango cok iyi. Naylon cogu ürünü dandik. Zara da aynı yurtdısında insanlar ucuz diye alıyo yazın 2 euroya kaç tisort aldım 15 euroya canta aldım. Tr de asırı pahalı. Ben burda kotondan adaxtan alıyorum. Adaxta magazada gezmen lazım kaliteli ürünleri var fiyatları genelde 50 üstü oluyo zaten 20 ye düzgün bisey cıkmaz. İndirimde hm de fena değil. Fiyat performansa bakarım hep. Değerse indirimde inditexe bakılabilir
Kızlar küçük bi şehirde yaşıyorum. Burda inditex grubu hiçbir mağaza yok alırsam internetten alıyorum. Aldıklarımın naylon olmamasına, naylon karışımlıysa da karışım oranının az olmasına dikkat ediyorum.
Bence lcw ve defactoya karşı ön yargılısınız. Mangodan h&m’den Bir farklarını göremedim ben tasarım haricinde -ki tasarım bazında da çeşidi çok artırdılar son yıllarda.
noxx beyoglu, narferita, mooibutik, askinisantasi, robertonisantasi gibi instagram hesapları olan butiklerden online alışveriş yapabilirsiniz. onun haricinde istanbulda olsanız terkos pasajı, sinanpaşa pasajı ve çilek sokak önerecektim :(.
Dolaptaki ihracat mal satan hesaplar;
Ozturkihracatdunyasi
ivanovich
Sevcantok86
Cathshee
Sebidolap
Anonim11 ben defacto veya lcw kalitesiz demedim, aldığım şeylerden memnun olmadığımı söyledim. Memnun olanlar aldığına göre sorun demek ki benim aldıklarımdadır. Lcwden pantolon aldım çok güzeldi kilo aldığım için giyemediğimi söyledim. Allah aşkına zara, mango iyi lcw, defacto kötüdür diye nerde yazdığımı gösterir misiniz? Bir süslü ön yargılısınız demiş, evet daha önce aldıklarım yüzünden öyle olmuş olabilir. Madem siz bu işi iyi biliyorsunuz alışverişinize devam edin, kimsenin size karıştığı yok.